SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

REALNO OSIGURANJE RIZIKA U PČELARSTVU?Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.946

Kao što je poznato, 2008. godine SPOS nije uspeo u pregovorima sa osiguravajućim kućama da postigne realne uslove osiguranja pčela. Ali, nismo odustali, već nekoliko meseci unazad vođeni su pregovori sa osiguranjem Delta Generali, koji su ušli u završnu fazu u kojoj je potrebna pomoć pčelara.

Naime, kao što smo vas obaveštavali, razgovore je vodio član IO SPOS-a i koordinator za saradnju sa institucijama Goran Pešić. Pregovori su, shodno zahtevima IO SPOS-a, bili usmereni na osiguranje najvećih rizika u pčelarskoj proizvodnji po realnim cenama.

U ovoj fazi pregovora potrebno je anketirati pčelare kako bi osiguravajuća kuća i SPOS imali precizniji uvid u želje pčelara i njihova očekivanja po ovom pitanju, pa je shodno tome, IO SPOS-a doneo odgovarajuće odluke.

U pregovorima su zajednički usaglašeni prioriteti i pitanja u anketi koju možete preuzeti OVDE. Anketa ima za cilj da dobije povratnu ifnormaciju od pčelara. Anketa će biti poslata svim predsednicima društava članica SPOS-a u štampanom obliku kako bi je oni umnožili i podelili svojim članovima na popunjavanje. Popunjene ankete treba dostaviti na adresu SPOS-a do 31. oktobra 2010. godine. Takođe, anketa u digitalnom obliku koju ste preuzeli u okviru ove vesti, može da se u digitalnom obliku popuni i posalje SPOS-u na mail [email protected] u istom roku.

Molimo vas da obavezno popunite anketu, jer što više popunjenih anketa budemo imali, to ćemo od Delta Generali osiguranja dobiti realnije uslove za osiguranje najvećih rizika u pčelarstvu: krađe, vremenske nepogode, zimska uginuća…

SPOS vam se zahvaljuje na saradnji!

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien