SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

UBRZO STALNA NEDELJNA TELEVIZIJSKA EMISIJA O PČELARSTVUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.964

Kao što smo već najavili, SPOS je dogovorio pokretanje stalne nedeljne televizijske emisije o pčelarstvu u saradnji sa produkcijskom kućom Agromedia, koja svake nedelje emituje emisiju "Svet poljoprivrede" na 32 TV stanice širom Srbije. Ovih dana stekli su se uslovi da se zvanično i krene sa tom saradnjom, najverovatnije od kraja septembra ili početka oktobra, a IO SPOS-a juče je izabrao osobu koja će sa novinarima ove kuće raditi ovaj veoma složeni i zahtevni projekat. 

Naime, to je Damljan Dramlić, član IO SPOS-a. On će u narednom periodu pripremati emisiju sa novinarima kuće Agromedia, u saradnji sa predsednikom SPOS-a koji je preuzeo obavezu da im pomaže u tom poslu na jednoj trećini priloga.

Inače, prilog će za početak trajati 3-4 minuta. Iako naizgled kratak, samim tim je ovaj prilog mnogo komplikovanije pripremiti nego duži, i verovatno će u startu biti dosta problema, ali se nadamo da ćete nam svi pomoći idejama da prilozi budu što kvalitetniji. Trećina emisije biće posvećena aktuelnim radovima na pčelinjaku, ostatak će biti kratak intervju sa pčelarima o aktuelnoj problematici, i na kraju jedan deo priloga biće posvećen upotrebi meda u ishrani i pripremanju hrane, pića i poslastica.

Spisak sve 32 televizije na kojima se emisija "Svet poljoprivrede" trenutno emituje, sa terminima emitovanja, možete pogledati OVDE.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien