SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

OSNOVAN SAVET ZA OMLADINU I SPORTDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.423

Izvršni odbor SPOS-a, na današnjoj telefonskoj sednici, oformio je novo radno telo SPOS-a, Savet za omladinu i sport.

Za predsednika Saveta za omladinu i sport izabran je Milomir Filipović, inače predsednik Društva pčelara iz Priboja. Ovo radno telo, u narednom periodu, posvećivaće povećanu pažnju omladini i sportistima po pitanju edukacije i marketinga, tj. podizanja nivoa njihovog znanja o vrednostima pčelinjih proizvoda u ishrani i unapređenju kondicione spremnosti. Inače, gospodin Milomir je dugogodišnji poznati sportski aktivista i ima brojna poznanstva kako u sportskim savezima, tako i u Ministarstvu za omladinu i sport, što će mu sigurno pomoći da svoju novu dužnost obavlja sa uspehom.

Pažljiviji pratioci trenutnih dešavanja u SPOS-u sigurno su zapazili da je ovom i prethodnim odlukama, novi Izvršni odbor izrazio svoje opredeljenje da još više radi na sveobuhvatnom marketingu, tako što je Odbor za marketing i odnose sa javnošću, koji je postojao i u prethodnom periodu, iznedrio čak tri nova radna tela, kako bi pojačao aktivnosti, specijalizacijom većeg broja ljudi u određenoj oblasti.

Tako su formirani Kreativni centar, Komisija za video prezentaciju marketinških i drugih aktivnosti SPOS-a i Savet za omladinu i sport.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien