SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

IZVRŠNOM ODBORU SPOS-a STIGLI ODGOVORI KANDIDATA ZA ČLANOVE IO, KOJI NISU IZABRANIDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.334

Kao što se sećate, predsednik SPOS-a obećao je na poslednjoj Skupštini, a podržala ga je i Skupština, kao i novi Izvršni odbor, da će nakon izbora svakome kandidatu za Izvršni odbor koji nije izabran, biti poslat dopis da se izjasni kakve afinitete ima i kojim radnim telom SPOS-a bi mogao da rukovodi ili da učestvuje u njegovom radu. SPOS-u su stigli odgovori, koje je Izvršni odbor razmatrao na svojoj poslednjoj sednici 5. aprila.

 

 

Naime, izborna borba bila je veoma jaka, te je Skupština stekla utisak da su svi kandidati veoma zainteresovani da pomognu radu SPOS-a i da će nesebično dati sve od sebe u budućem radu i unapređenju statusa pčelarstva u Srbiji.

Pozivno pismo je poslato svima, a kada je prošao rok, ispostavilo se da su odgovori pristigli samo od 31,6% kandidata (6 kandidata od 19), i to od 21% pismeno i od 10,6% usmeno. Crvenom bojom prebojeni su kandidati koji su odgovor poslali pismeno (prva četvorica na spisku), a plavom usmeno (naredna dvojica na spisku).

Izvršni odbor će u narednom periodu svakome od zainteresovanih pronaći adekvatno zaduženje u skladu sa sklonostima, a kod nekih je to već i učinjeno.

SPOS se zahvaljuje svima, a posebno onima koji su izrazili spremnost da pomognu svojim radom u narednom periodu.

 

Filipović Milomir

Stojiljković Petar

Jovanović Stojan

Šljukić Žarko

Gićanov Milenko

Milošević Dejan

 

Mitrović Dragutin

Pavlović Dragan

Jovanović Milovan

Zlatanović Zoran

Milovanović Dobrosav

Blagojević Dejan

Mandić Marko

Jević Tomo

Ristić Ljubiša

Antić Borivoje

Balint Janoš

Mladenović Dragan

Radovančev Jovan

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien