SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

STALNA NEDELJNA TELEVIZIJSKA EMISIJA O PČELARSTVUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.231

SPOS je dogovorio pokretanje stalne nedeljne televizijske emisije o pčelarstvu u saradnji sa produkcijskom kućom Agromedia, koja svake nedelje emituje emisiju "Svet poljoprivrede" na 32 TV stanice širom Srbije.

U toku je i organizacija emitovanja na TV KOŠAVA, telеviziji sa nacionalnom frekvencijom. Emitovane su do sada tri emisije na TV KOŠAVA, pa je nastala pauza zbog organizacione problematike te televizije, ali emitovanje treba da se uskoro nastavi.

Sa produkcijskom kućom Agromedia i gospodinom Dejanom Jovanovićem dogovoreno je pokretanje stalne nedeljne kraće emisije posvećene pčelarstvu, za početak u trajanju od 5 minuta, a u okviru emisije "Svet poljoprivrede". Izvršni odbor je na sastanku od 5. aprila 2010. godine doneo odluku o početku saradnje i do narednog sastanka Izvršnog odbora ovlastio Odbor za marketing da u saradnji sa novoosnovanim Kreativnim centrom SPOS-a organizuje početak saradnje i osmisli prve emisije.

Zahvaljujemo se produkcijskoj kući Agromedia na dobroj volji i razumevanju da izađu u susret jednoj ovakvoj molbi, a sada su na redu pčelari da joj se oduže povećanjem gledanosti emisije i širenjem informacija u javnosti o postojanju ovakve emisije.

Već za par nedelja kreće se sa emitovanjem, o čemu ćemo blagovremeno obavestiti pčelarsku javnost. Spisak sve 32 televizije na kojima se emisija "Svet poljoprivrede" trenutno emituje, sa terminima emitovanja, možete pogledati OVDE.

Čim se steknu organizacioni uslovi za početak emitovanja i na TV KOŠAVA prve stalne nedeljne TV emisije o pčelarstvu za teritoriju cele Srbije u istoriji Srbije, obavestićemo vas.

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien