SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

POČELA PRIMENA UGOVORA SA BRZOM POŠTOM O POVLAŠĆENIM CENAMA ZA ČLANOVE SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.687

Kao što je poznato, pre oko mesec dana, SPOS je potpisao ugovor sa brzom poštom "YU-PD EXPRESS" d.o.o. Beograd – D Express d.o.o. (poznata kao Daily Express), na osnovu kog će članovi SPOS-a imati obezbeđene veoma povoljne uslove slanja svih vrsta pošiljki. Od danas ugovor počinje da se primenjuje.

Detalje oko uslova slanja pošiljki za članove SPOS-a pogledajte OVDE.

Spisak centara brze pošte kojima se možete obratiti za slanje pošiljki preuzmite OVDE.

Od strane uprave Dejli ekspresa obavešteni smo da je informacija o ugovoru sa SPOS-om prosleđena svim centrima, te da je danas dan početka primene ugovora. Pošto su već danas neki pčelari zvali svoje centre, pojedini operateri su rekli da sa time nisu upoznati. Zato vas molimo da zapišete ime i prezime operatera, ako želi da vam ga kaže, a ako ne želi, zapišite broj telefona koji ste zvali i tačan minut poziva, kako bismo operatera prijavili upravi Dejli Ekspresa, i rešili problem.

Napominjemo da će operater Dejli ekspresa najpre proveriti da li ste član SPOS-a na dan pozivanja. Ako jeste, imate pravo slanja pošiljki po povlašćenim cenama, a ako niste, onda naravno nemate. Dužni ste da operateru kažete svoje ime i prezime i društvo pčelara preko koga ste ostvarili članstvo u SPOS-u u tekućoj godini, i on će utvrditi tačnost vašeg iskaza, tj. da li ste zaista član SPOS-a.

Napominjemo da se članstvo u SPOS-u ostvaruje od 1. januara do 31. decembra svake godine. Ako se već niste učlanili u SPOS za 2014. godinu, ili vas vaše društvo nije unelo u bazu podataka, a javite se operateru prvog januara 2014. godine, znajte da će vam on reći da niste član SPOS-a te da nemate pravo na povlašćenu cenu. Zato vam preporučujemo da što pre ostvarite kontakt i ostvarite dogovor, kako u prvim danima 2014. godine, dok vas ne unesu u bazu podataka članova SPOS-a, ne biste bili uskraćeni za svoje pravo koje ćete u 2014. godini steći nakon učlanjenja u SPOS i unošenja u elektronsku bazu članova SPOS-a.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien