SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

UZ ID ČLANSKU KARTU SPOS-a, SMS VAGA FIRME „OPTICAL“ JEFTINIJA ZA 22%Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 8.099

Firma „Optical“ iz Kruševca, podržavajući rad SPOS-a na unapređenju pčelarstva, omogućila je veliki popust za njene SMS vage za članove SPOS-a koji donesu ID člansku kartu SPOS-a na uvid i time dokažu da su članovi SPOS-a, od čak 22%.

SPOS se zahvaljuje na ovoj podršci!

Evo njihovog obraćanja članovima SPOS-a:

 

Poštovani pčelari,

sa našom SMS Vagom (firme Optical iz Kruševca) ste imali prilike da se upoznate na prošlogodišnjem državnom sajmu pčelarstva u Beogradu, kada smo održali predavanje na temu: „SMS digitalne vage, alarmi i video nadzor protiv krađa, sa praćenjem iz stana pčelara putem GPRS-a”. U međuvremenu smo se predstavili i u časopisu “Pčelar”, pred mnogim pčelarskim društvima,a o našoj SMS Vagi je izveštavano i u Dnevniku RTS-a.

 

Za pčelare koji možda nisu upoznati, SMS Vaga je uređaj koji daljinskim putem vrši merenje prinosa meda i podatke šalje pčelaru putem SMS-a. Osim toga, SMS Vaga ima i fuknciju zaštite pčelinjaka od krađe, tako što porukom obaveštava pčelara ako se nešto nepredviđeno dešava na pčelinjaku.

 

Naš novi SMS Vaga indikator je uređaj druge generacije koji je u odnosu na prvobitnu verziju doživeo razna poboljšanja. Dodate se neke nove funkcije koje pčelaru olakšavaju rad sa samim uređajem, ali i one koje mu praktično pomažu u pčelarenju.

 

Jedna od novih funkcija je GSM lokacioni servis koji u odnosu na bazne stanice mobilne telefonije pčelaru (sa relativnom tačnošću) pokazuje poziciju SMS Vage na Google-ovim servisima Maps i Earth.

 

MOD1 i MOD2, mogućnost SMS Vage da stalno bude na mreži i u svakom trenutku obavi merenje na poziv ili da sama meri u određenim vremenskim intervalima i šalje 1 dnevni izveštaj SMS-om.

Pored toga, postoje i opcije koje su dostupne jedino na našoj SMS Vagi. Jedna od njih je dodavanje novih korisnika koji mogu vršiti merenje SMS porukom.

 

Druga od korisnih opcija za pčelara je provera kredita na kartici vage jednom SMS porukom.

 

Opcije koje su korisne za sam proces pčelarenja i koje su osmišljene posle sugestija naših kupaca i korisnika su:

 

– Neto obaveštenje – da pčelar unapred zada određenu težinu, o kojoj će ga SMS Vaga informisati porukom kada je dostigne.

 

– I posebno smo ponosni na mogućnost da pčelar kada dodaje nove nastavke na košnicu i dalje meri prinos meda tamo gde je stao, dok se težina dodate ambalaže (nastavaka) neće računati.

 

SMS Vaga Tim želi da doprinese akciji izrade novih članskih karata tako što će svi članovi SPOS-a sa novim ID karticama do kraja marta moći da kupe našu novu SMS Vagu po akcijskim cenama sa popustom od ČAK 22%. Regularna cena naše SMS Vage je 225e u dinarskoj protivvrednosti bez PDV-a, što sa obračunatim PDV-om iznosi 270e. Dok traje akcija rešili smo da cena vage za pčelara bude niža za čak 60e i iznosi 210e sa PDV-om u dinarskoj proitvvrednosti po srednjem kursu na dan narudžbine. Uz svaku kupljenu SMS Vagu dobija se dvogodišnja garancija.

 

Svi zainteresovani članovi SPOS-a sa novim karticama nas mogu kontaktirati putem našeg sajta www.smsvaga.com, ili na brojeve telefona 0641447899 i 0638308107.

S poštovanjem SMS Vaga Tim.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien