SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

JUBILEJ DRUŠTVA PČELARA “KLADOVO”Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.852

7. septembra 2013. godine Društvo pčelara “Kladovo” iz Kladova, proslavilo je 50 godina od svog osnivanja.

Tim povodom, u centru grada, u saradnji sa TO opštine Kladovo i pod pokroviteljstvom opštine Kladovo, organizovan je deveti sajam  meda,i pčelarske opreme,gde su izlagači bili iz Kladova, Knjaževca, Kragujevca, Niša i Leskovca.

Prisutnim pčelarima i gostima obratio se predsednik opštine Kladovo goospodin Radovan  Arežina koji je i otvorio sajam. Prisutne pčelareiI goste u ime SPOS-a i predsednika dr.Rodoljuba Živadinovića, pozdravio je Slavko Luković, član IO SPOS-a i predsednik društva pčelara”Hajduk Veljko”Negotin, kojom prilikom se zahvalio predsedniku opštine Kladovo na podršci i pomoći pčelarima Kladova i govorio o aktivnostima IO SPOS-a i trenutnim problemima sa akcentom na problem u vezi sa subvencijama u pčelarstvu. Na svečanosti je govorila i predsednica TO Kladovo gospodja Nevenka Boldorac, a zatim predsednik društva pčelara Kladovo  Ljubomir Čolević. Zahvalio se opštini Kladovo koja im svesrdno pomaže u radu, SPOS-u i članu IO Slavku Lukoviću, govorio o dosadašnjem  radu, problemima  i narednim  planovima.

Za svo vreme trajanja sajma, organizovali su na licu mesta spremanje tradicionalnih  jela kojima  su

posluženi svi pčelari i gosti.Nakon završenog  sajma za sve izlagače i goste organizovana je večera u atraktivnom ambijentu na obali Dunava.

Kao gosti svečanosti su prisustvovali Slavko Luković, član IO SPOS-a i predsednik društva pčelara „Hajduk Veljko“ Negotin, Predsednik društva pčelara Krivelj, Dragutin Adamović, ispred društva pčelara Timok iz Zaječara  Dinić Nenad.

Član IO SPOS-a

Slavko Luković

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien