SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

POZNATI PRVI USLOVI ODRŽAVANJA VI DRŽAVNOG PČELARSKOG SAJMADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.376

Izvršni odbor SPOS-a obaveštava članove SPOS-a da će VI Državni pčelarski sajam biti održan 8. i 9. marta 2014. godine u hali 3 Beogradskog sajma, a danas su određeni i uslovi učešća na sajmu za članove i nečlanove SPOS-a.

Po prvi put, uslovi učešća neće biti isti za članove i nečlanove SPOS-a.

IO SPOS-a doneo je odluku da se za sve članove SPOS-a izrade identifikacione kartice (slične kreditnim karticama) koje će do kraja godine na kućnu adresu dobiti svi članovi SPOS-a u ovoj godini, i koje će imati višegodišnje važenje. Međutim, svakog 1. januara će se prava članova SPOS-a iz tekuće godine gubiti, ako nisu obnovili članarinu za narednu godinu. Prema tome, kartica će biti trajne vrednosti, ali njena upotreba neće biti moguća ako se pčelar neke godine ne učlani u SPOS, jer te godine ona neće biti aktivna, ali ako sledeće godine obnovi članstvo, kartica se automatski aktivira i sa njom se opet mogu ostvarivati prava koja pripadaju članovima SPOS-a. Kao što je poznato, IO SPOS-a se opredelio da gro svojih aktivnosti usmeri isključivo na članove SPOS-a, dok će se aktivnosti koje idu u prilog i drugim pčelarima, sprovoditi samo onda kada njima i članovi SPOS-a ostvaruju svoja prava.

Prva upotreba kartice biće na internet forumu SPOS-a, gde će se odmah po uvođenju videti razlike između članova i nečlanova, jer će članovi forumu pristupati besplatno, dok će nečlanovi morati da plate pretplatu forumu da bi mogli da prate sve teme sa foruma.

Druga upotreba kartica biće upravo na VI Državnom pčelarskom sajmu, jer će članovi SPOS-a sa svojom karticom moći besplatno da ulaze na sajam, tj. na deo sa pčelarskom opremom i inovacijama, dok će nečlanovi jedan ulaz na sajam morati da plate 300 dinara.

Pristup delu sajma na kome se prodaju pčelinji proizvodi, biće slobodan, i besplatan za sve zainteresovane potrošače pčelinjih proizvoda.

Vidimo se na VI Državnom pčelarskom sajmu!

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien