SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

NOVI SAJT SLOVENAČKOG SAVEZA POSVEĆEN SAMO PRODAJI MEDADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.873

Pčelarski savez Slovenije pokrenuo je 17. oktobra novi (za sada probni) sajt posvećen samo prodaji meda (OVDE). I SPOS je već najavio 23. septembra sličan projekat (OVDE), koji će biti sastavni deo sajta SPOS-a.

Ponudu na slovenačkom sajtu možete direktno pogledati OVDE.

Takođe i na SPOS-ovom sajtu jako brzo, jer je baza podataka već prispelih prijava pčelara Berzi meda skoro završena. 

Čim bude okončana, bićete obavešteni i upućeni na tu novu stranicu našeg sajta. 

S tim, što naša Berza meda neće imati mogućnost upisivanja podataka od strane posetioca sajta, već će sve prijave, zbog mogućih zloupotreba, morati da se vrše po već objavljenim uputstvima za učešće u Berzi meda. Te uslove možete ponovo pročitati upravo ovde: 

 

Berza meda

Svi članovi SPOS-a koji imaju tržišne viškove meda, mogu besplatno da koriste usluge Berze meda SPOS-a. Potrebno je da na adresu SPOS-a (isključivo poštom, sa naznakom: Za Berzu meda) pošalju dopis sa količinama i vrstama meda kojima raspolažu, cenom koju traže za svaku vrstu meda pojedinačno, svojom adresom i telefonima. Svi podaci biće istaknuti na sajtu SPOS-a i biće dostupni svim kupcima, koji će vas kontaktirati. Pored toga, SPOS ulaže maksimalne napore da pronađe moguće kupce u inostranstvu (kao što je uradio i ove godine), a sa njima nema pregovora dok ne raspolažemo konkretnom ponudom. Pčelari koji nisu članovi SPOS-a ne mogu koristiti usluge Berze meda.

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien