SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PRORADIO FORUM NA SAJTU SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 8.925

 

Od danas je i zvanično proradio FORUM na sajtu SPOS-a…

Forum vodi Saša Čolak, predsednik Društva pčelara iz Banatskog Velikog Sela, dobrovoljno i besplatno, na čemu mu se, verujem, zahvaljuju svi posetioci sajta SPOS-a, kao i sam SPOS. 

Da bi pristupili forumu treba kliknuti na plavo dugme FORUM koje se nalazi odmah ispod brojača poseta. 

Na samom početku treba naglasiti nešto jako važno: 

 

Registracija koja omogućava komentarisanje vesti na naslovnoj strani sajta SPOS-a (koja će se uvesti ovih dana) i registracija na Forumu sajta SPOS-a su dve odvojene stvari. Forum je instrument posetioca sajta i nije pod kontrolom SPOS-a. Sajt SPOS-a je samo domaćin foruma. Posetioci sajta imaju potpunu slobodu da zajedno sa urednikom foruma uređuju njegov izgled, pokreću teme i određuju budućnost i smer razvoja foruma. SPOS je samo odobrio uvođenje Foruma, ali ga ne kontroliše ni na koji način, niti odgovara za sadržaje na njemu. Sve pohvale i primedbe na rad foruma možete uputiti jedino uredniku foruma, koji je predstavnik svih posetioca sajta. Nadamo se da će on uspeti da održi forum na visokom nivou, na korist svih pčelara i SPOS će mu u tome svakako maksimalno pomoći. 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE