SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SPOS ĆE IMATI ŠTAND NA PREDSTOJEĆEM KONGRESU APIMONDIJEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.363

Po drugi put u svojoj istoriji (prvi put na Kongresu Apimondije u Monpeljeu u Francuskoj 2009. godine), SPOS će imati svoj štand na predstojećem Kongresu Apimondije u Kijevu, u Ukrajini.

SPOS je štand dobio besplatno od organizatora Kongresa, na ime dugogodišnje dobre saradnje, i dogovorene razmene štanda na Simpozijumu Apimondije u Beogradu i Kongresu Apimondije u Kijevu.

Da dobre saradnje nije bilo, štand ove veličine bi nas koštao 2.460 evra (koliko nas je otprilike koštao i štand u Monpeljeu), što najbolje govori o važnosti međunarodnih aktivnosti SPOS-a, kao i njihovoj generalnoj, kako direktnoj, tako i indirektnoj isplativosti. Takođe, odličnom organizacijom Simpozijuma Apimondije u Beogradu, SPOS je stekao međunarodni kredibilitet najvišeg ranga.

Lokaciju štanda možete pogledati OVDE, štand nosi oznaku C25, a pored njega je ispisana skraćenica SPOS-ovog imena na engleskom jeziku (SFBO – Serbian Federation of Beekeeping Organizations).

U saradnji sa Hemijskim fakultetom, SPOS priprema promotivni štampani materijal u svrhu reklamiranja srpskog meda, kojim će prezentovati srpski med, njegov kvalitet oličen u obimnim naučnim analizama rađenim na Hemijskom fakultetu, ponudu srpskih firmi za izvoz meda – firmi koje su potpisale ugovor sa SPOS-om o saradnji (OVDE), i osobitosti Srbije kao zemlje koja nudi vrhunski kvalitet meda.

Saradnja sa Hemijskim fakultetom još jednom dolazi ovim do izražaja, i ne možemo naći reči zahvalnosti kojima bi izrazili poštovanje poslenicima ove institucije sa kojima sarađujemo godinama unazad (to su, pre svih, prof. dr. Dušanka Milojković Opsenica, i prof. dr Živoslav Tešić). Evo nekoliko najvažnijih aktivnosti tokom te saradnje: OVDE, OVDE, OVDE, OVDE, OVDE, OVDE, i OVDE.

Želimo uspeh našoj delegaciji na predstojećem Kongresu Apimondije, u prezentovanju srpskih pčelarskih potencijala!

Sajt Kongresa Apimondije na ruskom jeziku pogledajte OVDE, a na engleskom jeziku OVDE.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien