SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

АНА БРНАБИЋ ПО ЧЕТВРТИ ПУТ У ПОГОНУ „НАШ МЕД“



Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.758

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић данас је по четврти пут посетила локацију Погона за прикупљање и пласман меда пчелара Савеза пчеларских организација Србије „Наш мед“ доо у Рачи.

Први пут је положила камен темељац за наш Погон, други пут је обишла радове на изградњи Погона, трећи пут је Погон свечано отворила а данас је дошла да би се упознала са радом Погона након 8 месеци рада. 

Председница Владе се интересовала за досадашњи рад Погона, изразила задовољство што смо успели да извеземо мед на пробирљива тржишта и пожелела нам даљи успех. 

Њену комплетну изјаву можете погледати на следећем линку односно ОВДЕ, а снимак почиње на 34 минута и 50 секунди. Такође можете одслушати изјаве председника општине Рача Ненада Савковића и председника СПОС-а Родољуба Живадиновића. 

Свим упућенима је познато да без председнице Владе и министра пољопривреде наш Погон не би био завршен најмање још 5 година, и зато им се најсрдачније још једном захваљујемо јер су помогли пчеларима Србије да изађу из гротла често бескрупулозних уцена појединих пакера меда, те да се изборимо за реалну тржишну цену меда и авансно плаћање, што пчеларима даје пуну сигурност. Почетак подршке председнице Владе потиче из времена када није ни била у Влади, већ је још са места председнице Управног одбора НАЛЕД-а почела да нас подржава у борби против фалсификата меда на тржишту. 

Председник СПОС-а поклонио је председници Владе лутку медведа који држи теглу СПОС-а, која је ручни рад супруге нашег познатог пчелара из Власотинца Зорана Крстића, госпођа Ивана, која је целу фигуру исхеклала за премијерку! 

Председница Владе поклонила је председнику СПОС-а фотографију са III Пчеларског конгреса југословенских пчелара из 1924. године, на којој се налази њен прадеда који је био пчелар, Војислав Томић из Горобиља. 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien