SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ARGENTINA NA GLOBALNOM TRŽIŠTU MEDADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.831

Argentina ima ekonomske i finansijske probleme koji ispoljavaju negativan uticaj i na argentinsko pčelarstvo – smanjenje proizvodnje meda. Ipak, Argentina itekako utiče na svetsku cenu meda, pa ovde možete pročitati trendove izvoznih cena argentinskog meda poslednjih godina, kao i mnoge druge interesantne podatke.

Da bi ste pročitali ovaj tekst, potrebno je da se ulogujete na sajt SPOS-a sa šifrom i kontrolnim kodom sa ID članska karte pčelara SPOS-a koju ste dobili prilikom plaćanja članarine SPOS-u.

Upozoravamo da ne smete davati svoju šifru i kontrolni kod bilo kome, najpre zato što je to strogo zabranjeno i zbog toga možete biti izbačeni iz SPOS-a, ali još važnije, zato što neko vaše podatke može iskoristiti tako što će iskoristiti neko vaše pravo, te ćete vi ostati bez njega. To ima posebnu važnost kada se zna da su šifra i kontrolni kod trajnog karaktera, i neko može i u naekoj od narednih godina da iskoristi vaše pravo, te da vas uskrati za njega. Pošto samo vi raspolažete svojom šifrom, i odgovornost za tako nešto je samo vaša. 

Sada sledi tekst, ali tek nakon logovanja na sajt SPOS-a: 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI DEO VESTI NAMENJEN SAMO ČLANOVIMA SPOS-a, SA DETALJNIJIM INFORMACIJAMA

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien