SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

DRUGI SASTANAK SA GRADONAČELNIKOM ŠAPCADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.399

Danas popodne u Šapcu je održan drugi sastanak sa gradonačelnikom Grada Šapca. Inače, pčelari SPOS-a sa teritorije Grada Šapca najveći su proizvođači meda u Srbiji, i sa 355,8 tona proizvedenog meda prošle godine, na prvom su mestu u Srbiji.

Delegaciju SPOS-a činili su predsednik SPOS-a Rodoljub Živadinović i predsednik Društva pčelara Šabac Milan Gligorić.

Gradonačelnik Grada Šapca gospodin Nebojša Zelenović primio je delegaciju SPOS-a. Razgovor je bio posvećen rešavanju problematike plasmana meda pčelara SPOS-a u narednom periodu, i mogućoj gradnji (ili adaptaciji postojećeg objekta) pogona SPOS-a (OVDE) na teritoriji Grada Šapca. Još na prošlom sastanku dobili smo uveravanja gradonačelnika Zelenovića da će Grad Šabac značajno pomoći, ako se budu stekli uslovi da pogon bude stacioniran baš u ovom Gradu. Danas smo imali priliku da pogledamo objekat koji bi grad eventualno ustupio SPOS-u za tu svrhu pod određenim uslovima.

Za sada, SPOS nastavlja da sprovodi svoj plan iznet u navedenom linku, sa nadom da će se u dogledno vreme steći uslovi i izabrati najpovoljnije rešenje.

Zahvaljujemo se gospodinu Zelenoviću na izuzetnoj predusretljivosti i izraženoj želji da pomogne da pogon bude stacioniran baš u Šapcu. Nadamo se da će ponuda Grada Šapca biti adekvatna i prihvatljiva za SPOS, jer ako bude, SPOS već raspolaže određenim početnim sredstvima, te bi nakon pravnog regulisanja statusa, mogao u dogledno vreme da počne sa adaptacijom prostora.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien