SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SASTANAK SA DIREKTOROM UPRAVE ZA VETERINUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 4.035

Danas popodne se predsednik SPOS-a sastao sa novim direktorom Uprave za veterinu, gospodinom Nenadom Petrovićem.

Razmatran je operativni plan predloga rada nove operativne multidisciplinarne grupe za suzbijanje falsifikata meda na srpskom tržištu (OVDE).

U naredne dve nedelje Uprava za veterinu napraviće detaljniji plan, razrađen do detalja, i nakon 25. jula sastaće se nova operativna multidisciplinarna grupa koja će usvojiti operativni plan koji će odmah krenuti na izvršenje.

Očekujemo brzo i uspešno okončanje ove akcije, kao i izradu plana redovne učestale kontrole kvaliteta meda na našem tržištu, sve do potpune normalizacije tržišta.

SPOS se zahvaljuje gospodinu Nenadu Petroviću što je u istom danu kada je premijer doneo odluku o formiranju ove grupe, našao vremena, iako je bio na službenom putu, da se nakon povratka sastane sa predsednikom SPOS-a radi usaglašavanja nacrta operativnog plana delovanja u narednom periodu.

Pčelare još jednom pozivamo da HITNO, na zvanični način (OVDE), prijave bar po jednu sumnju na neispravnost meda u prometu, kako bi pomogli ovu akciju države koja će postati redovna i konačno regulisati ogroman problem masovne pojave falsifikata na našem tržištu.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien