SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

EDUKATIVNI ČAS U PRIRODI ZA DECU VRTIĆA “DUGA“ IZ PRIJEPOLJADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.327

Članovi Udruženja pčelara “Prijepolje” i mališani Dečje ustanove „Miša Cvijović“ vrtić “Duga”, 8. juna su imali priliku da se druže.

Na edukativnom času u prirodi koji je organizovalo Udruženje pčelara Prijepolje najmlađi sugrađani mogli su da saznaju mnoge zanimljivosti vezane za svet pčela. Već nekoliko godina unazad, za decu najmlađeg uzrasta organizujemo eduaktivne radionice kako bi im skrenuli pažnju na značaj očuvanja prirode i zainteresovali ih za jedinstven svet pčela i njihovu nemerljivu ulogu. Veoma je važno da deca još u najranijem detinjstvu shvate da bez pčela ne bi bilo ni života na planeti a kroz predavanje osmišljeno njihovom uzrastu, pokušavamo da im to i objasnimo. Već na sledećem času koji budemo organizovali deci ćemo pokazati i kako se med vrca jer verujemo da će to za njih biti jedinstveno iskustvo i da će još više naučiti o proizvodu koji je,dokazano, najbolji lek koji je čoveku ponudila priroda.

Radionicu je održao član izvršnog odbora Udruženja pčelara Prijepolje Budimir Tešević.

 

                                                                            Predsednik Udruženja pčelara “Prijeplje”,

                                                                                                     Mirsad Hodžić 

1 2

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien