SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

IZABRAN KANDIDAT ZA MENADŽERA POGONA „NAŠ MED“ dooDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.137

Na svojoj jučerašnjoj sednici, IO SPOS-a izabrao je kandidata za direktora Pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „Naš med“ doo, kao i novog administrativnog radnika u SPOS-u.

Kao što je poznato, počev od aprila do danas, IO SPOS-a je dva puta raspisivao konkurs za izbor kandidata za direktora Pogona za prikupljanje meda pčelara SPOS-a „Naš med“ doo. Drugi konkurs je raspisan jer nismo bili zadovoljni izborom kandidata na prvom konkursu. Na kraju, primljeno je šest kandidata na probni rad do tri meseca. U međuvremenu je IO SPOS-a doneo odluku da se zbog drastično povećanog obima posla širenjem aktivnosti SPOS-a na zahtev članstva, primi i jedan administrativni radnik, kako bi sve započete aktivnosti bile održive, jer postojeći zaposleni u SPOS-u više bukvalno ne stižu da obave sve poslove pravovremeno, što izaziva nezadovoljstvo kako IO SPOS-a tako i pčelara. 

Na jučerašnoj sednici, izabrani su traženi kandidati. Najpre je IO SPOS-a suzio izbor na tri kandidata, a zatim je ponovno obavljen direktni, otvoren i kompleksan razgovor sa kandidatima. Nakon toga, IO SPOS-a doneo je odluku većinom glasova da izabere sledeće kandidate: 

Za kandidata za direktora Pogona „Naš med“ doo izabran je Nenad Portić iz Beograda, koji je završio pravni fakultet. On će do daljeg raditi u SPOS-u na administrativnim poslovima, posebno će raditi na daljem razvijanju i usavršavanju procedura poslovanja Pogona, dok ne dođe trenutak da bude izabran za direktora Pogona. Dok je Pogon u izgradnji, kao što smo već objavili, direktor Pogona je dosadašnji sekretar SPOS-a Radivoje Ranković. 

Za referenta za administrativne i opšte poslove izabrana je Svetlana Potkozarac iz Beograda, koja je završila filozofski fakultet, smer sociologija. 

IO SPOS-a čestita izabranima i očekuje da će opravdati ukazano poverenje svojim pregalačkim radom. Uskoro ćemo u časopisu „Srpski pčelar“ objaviti njihove kontakt podatke, i oni će stajati na raspolaganju svim pčelarima SPOS-a, kao i dosadašnji zaposleni u SPOS-u. IO SPOS je ovim prijemom značajno podigao kapacitete SPOS-a i stvorio uslove za dalje nesmetano širenje svojih aktivnosti, jer su zahtevi članstva opravdano sve veći. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien