SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

IZABRANA 4 KANDIDATA ZA PROMOCIJU KANDIDATURE SPOS-a ZA DOMAĆINA KONGRESA APIMONDIJEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.919

 

 

Kao što znate, Kongresni biro Srbije pomaže SPOS-u organizaciono i finansijski oko promocije Srbije na Kongresu Apimondije u Istanbulu vezano za kandidaturu SPOS-a za domaćina Kongresa Apimondije 2021. godine u Beogradu. Zbog potreba promocije na štandu SPOS-a i generalno u Istanbulu, Kongresni biro će finansirati putne troškove, 6 prenoćišta u hostelu i kotizaciju za ApiExpo (izložba pčelarske opreme na Kongresu) radi obavljanja promotivnih aktivnosti, za 4 osobe, te je maja ove godine SPOS raspisao konkurs za njihov izbor.

Ostale troškove izabrani kandidati snose sami. Uslove konkursa možete pogledati OVDE

Njihova aktivnost svodiće se pre svega na razgovor sa posetiocima SPOS-ovog štanda tokom pet dana trajanja Kongresa, kao i na tehničku pomoć oko organizacije prijema za delegate pčelarskih zemalja Apimondije. Biće angažovani i tokom drugih promotivnih aktivnosti. 

IO SPOS-a je prilikom izbora uzeo u obzir sve kvalitete izlagača pretpostavljajući koji kandidati bi mogli da pruže maksimum, i izabrao je sledeć kandidate: 

Slobodan Dolašević, Beograd 

Mirzet Fehratović, Novi Pazar 

Milan Matejić, Vlaški Do 

Radivoje Ranković, Beograd 

U dogovoru sa Kongresnim biroom, za spikerku naše prezentacije izabrana je Irena Jolović Puač iz Beograda. 

Nekoliko dana pre odlaska na Kongres u Istanbul krajem septembra, svi naši predstavnici imaće sastanak sa predstavnicima Kongresnog biroa Srbije, kada će dobiti detaljna uputstva o svojim aktivnostima tokom trajanja Kongresa. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien