SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

JOŠ JEDAN VELIKI REZULTAT SRPSKOG PČELARSTVA!Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 849

U ponedeljak, 3. decembra 2018. godine, naši najveći prijatelji u kandidaturi za Kongres Apimondije i glavni finansijeri kampanje za dobijanje Kongresa, Kongresni biro Srbije i Turistička organizacija Srbije, organizovali su u hotelu Hilton u Beogradu proslavu Dana kongresnih ambasadora Srbije.

Detaljnije o instituciji kongresnih ambasadora pročitajte OVDE.

Inače, u novembru je Kongresni biro Srbije na takmičenju za najbolji bid (kandidaturu) za neki Kongres na planeti, u organizaciji Međunarodne kongresne asocijacije, kandidovao upravo metodologiju kandidature za Kongres Apimondije koji NISMO dobili, ali je kandidatura ušla u najuži izbor od TRI NAJBOLJE KANDIDATURE ZA NEKI KONGRES NA PLANETI! Ovo je veliki uspeh koji dodatno potvrđuje ispravan put kojim smo išli, vođeni Kongresnim biroom Srbije! Bilo je posebno interesantno što je za govornicom o tome govorila i regionalna predsednica Međunarodne kongresne asocijacije koja je pohvalila Srbiju zbog odličnog i međunarodno zapaženog bida za Kongres Apimondije! 
Hvala pre svega Igoru Kovačeviću i Milošu Milovanoviću iz Kongresnog biroa, kao i svim njihovim saradnicima, za ogromnu i nesebičnu podršku koju su godinama unazad pružali SPOS-u, i koju će pružati i u budućnosti, jer mi nećemo odustati od kandidature za 2025. godinu (za domaćina Kongresa 2025. glasa se u Ufi u Rusiji 2021. godine), kad već nismo uspeli da dobijemo 2021. godinu. Dotle će srpsko pčelarstvo imati brojne nove rezultate koji će nadamo se privući brojne pčelarske saveze sveta da narednog puta glasaju za nas! Velika pčelarska zemlja Argentina je dobila kongres tek nakon treće kandidature, a mi se nadamo drugoj… 
Posebnu zahvalnost na podršci u ovoj kandidaturi upućujemo predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić i ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću!

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien