SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

MINISTAR POLJOPRIVREDE U NEGOTINU U NEDELJUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.969

U nedelju, 3. decembra 2017. godine, u 11 časova, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović posetiće Društvo pčelara „Hajduk Veljko“ iz Negotina i Regionalni centar za pčelarstvo Timočke Krajine (regiona Bor i Zaječar).

Tom prilikom biće informisan o stanju pčelarstva u opštini Negotin i regionu Bor i Zaječar, kao i planovima, problemima i narednim zadacima.

Ministar će u neposrednom razgovoru sa članovma Društva pčelara „Hajduk Veljko“ iz Negotina biti obavešten o problematici pčelarstva. Tom prilikom pčelari će moći da postavljaju i sva pitanja iz oblasti pčelarstva.

Pozivam sve članove Društva pčelara „Hajduk Veljko“ Negotin da prisustvuju sastanku u prostorijama Društva pčelara u ul. Knez Mihajlova br. 13. 

Zahvaljujemo se ministru poljoprivrede na poseti, ovo je prvi ministar Vlade Srbije ikada koji je ovoliko puta posetio pčelare i razgovarao sa njima o pčelarskoj problematici, i nakon toga doneo odlične mere za razvoj pčelarstva, koje će se u narednom periodu dalje unapređivati! SPOS mu se na tome najsrdačnije zahvaljuje! 

 

Predsednik Društva pčelara „Hajduk Veljko“ Negotin

Član Izvršnog odbora SPOS-a 

Slavko Luković

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPOS-a

Predsedniku

SAVETOVANJE PČELARA TIMOČKE KRAJINE

 

Dana 21.12.2017god. u 17:00 časova u saali bioskopa Negotin, u organizaciji Asocijacije pčelara Timočke Krajine i društva pčelara „Hajduk Veljko “Negotin,održaće se savetovanje za sve pčelare sa regiona Bor i Zaječar.

Tema : Najnovija tehnika i tehnologija pčelarenja kod nas i u svetu.

Predavač  dr.Rodoljub Živadinović,predsednik  Saveza Pčelarskih Organizacija Srbije.

Pozivam predsednike pčelarskih organizacija sa regiona Bor i Zaječar da organizuju dolazak svojih članova i ne propuste priliku da čuju izvanredno predavanje ,vrsnog predavača i mogućnost da predsedniku Saveza Pčelarskih Organizacija Srbije postave pitanja iz oblasti pčelarstva.

Savetovanju mogu prisustvovati samo pčelari članovi SPOS-a.

Za sve ostale koji su zainteresovani da prisustvuju savetovanju ulaz je 500din.

Za bliže informacije tel.060 444 0117.

 

Predsednik

Asocijacije pčelara Timočke Krajine

Slavko Luković

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien