SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE PODRŽAĆE ZAHTEV SPOS-a OKO REŠAVANjA PROBLEMA PČELARSKIH VOZILA!Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.721

Nakon jučerašnjeg sastanka u Agenciji za bezbednost saobraćaja, predsednik SPOS-a upravo je obavio razgovor sa državnim sekretarom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, gospodinom Atilom Juhasom, i dobio potvrdu da je Ministarstvo prihvatilo ovu inicijativu i da će podneti amandman (koji je već napisan) na Zakon o bezbednosti saobraćaja, tako da će nakon izmena Zakona, Pravilnik o vozilima koja se koriste u pčelarstvu donositi ministar poljoprivrede.
Zahvaljujemo se gospodinu Atili Juhasu na ličnom pregalačkom angažovanju u prethodnom periodu da se ovaj problem reši, jer je zajedno sa delegacijom SPOS-a učestvovao u organizaciji sastanaka i pružao podršku našem zahtevu. Posebnu zahvalnost dugujemo ministru poljoprivrede gospodinu Branislavu Nedimoviću, koji nam je još na prvom sastanku obećao da će država rešiti sve probleme koje imamo u granicama svojih mogućnosti, i otkloniti sve administrativne prepreke koje predstavljaju smetnju za dljlji razvoj pčelarske porizvodnje, i svakodnevno dokazuje da će to svoje obećanje i ispuniti.
Izveštaj sa jučerašnjeg sastanka pročitajte ОВДЕ

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien