SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

”НАШ МЕД” КОНТИНУИРАНО У ЛИДЛУ ОД 11. МАЈАDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 8.321

 

Од четвртка, 11. маја 2023. године потрошачи ће моћи сваког дана да у Лидлу пронађу мед директно од пчелара Србије из њиховог сопственог Погона за прикупљање и пласман меда пчелара Савеза пчеларских организација Србије ”НАШ МЕД”, те тако дођу до багремовог меда сакупљеног од наших пчела на територији наше Србије.

Потрошачи из целе Србије сада коначно имају где да набаве НАШ МЕД, мед са личном картом, мед чије се порекло прати од пчелињака до трговине! То је мед из Стандарда квалитета Савеза пчеларских организација Србије ”Добра пчеларска пракса” који пчелари Савеза добијају на територији целе Србије, а потрошачи све о стандарду могу прочитати ОВДЕ

Свака тегла има серијски број по коме се може пратити порекло на сајту Савеза пчеларских организација Србије (ОВДЕ).

Ова испорука багремовог меда потиче са територије општине Власотинце, а мед је сакупљан на територији атара села Бољаре, Доња Ломница, Доњи Дејан, Конопница, Кукавица, Ладовица, Липовица, Свође, Скрапеж, Тегошница, Црна Бара, Црнатово и Шишаве. 

Мед ће се до даљег продавати у теглама од 500 грама. 

Ново научно истраживање о вредности меда у исхрани, које можете прочитати ОВДЕ, најбоље показује како мед повољно утиче на наше здравље. На жалост, данас постоје читаве генерације које нису имале прилику да пробају прави мед, због бројних фалсификата на тржишту, али сада коначно имају прилику да осете укус правог меда. 

Захваљујемо се руководству ЛИДЛ-а на пласману бренда ”НАШ МЕД” кроз њихове објекте! Надамо се успешној и дугорочној сарадњи! Били су јако коректни и професионални током свих припремних радњи у протеклом периоду, те их максимално похваљујемо. 

Потрошаче позивамо да се куповином меда из Србије заједно са нама српским пчеларима боре за квалитет меда на тржишту, а против фалсификата и увозног меда сумњивог квалитета! 

 

НАШ МЕД у Лидлу је приликом преузимања меда од пчелара, а у оквиру контроле квалитета, поред домаћих, прошао и најригорозније могуће иностране анализе на природност и квалитет у најбољим лабораторијама Немачке (”Интертек”, Бремен) и Италије (”Лајф аналитикс”, Рока де Балди), максималне које постоје према тренутним научним достигнућима, те је овај мед дефинитивно најанализиранији и беспрекоран пчелињи мед на српском тржишту. 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE