SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

НАШ МЕД НАШИМ ПОТРОШАЧИМАDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 7.015

 

Поштовани потрошачи, од понедељка 23. јануара 2023. године креће пласман меда пчелара Србије преко њиховог сопственог Погона за прикупљање и пласман меда пчелара Савеза пчеларских организација Србије ”НАШ МЕД”, а преко првог трговинског ланца који има објекте на целој територији Србије – ЛИДЛ.

Потрошачи из целе Србије сада коначно имају где да набаве НАШ МЕД, мед са личном картом, мед чије се порекло прати од пчелињака до трговине! То је мед из Стандарда квалитета Савеза пчеларских организација Србије ”Добра пчеларска пракса” који пчелари Савеза добијају на територији целе Србије, а потрошачи све о стандарду могу прочитати ОВДЕ

Свака тегла има серијски број по коме се може пратити порекло. Поред поштовања правила Стандарда квалитета ”Добра пчеларска пракса”, мед се анализира како у најбољим домаћим лабораторијама (ИНОВАЛАБ – Хемијски факултет Београд; ИНМЕС – Институт за хигијену и технологију меса Београд), тако и најбољим иностраним лабораторијама (LIFEANALYTICS – Одерзо, Италија, INTERTEK – Бремен, Немачка). 

Прва испорука багремовог меда Лидлу потиче са територије општине Власотинце, а мед је сакупљан на територији атара села Доња Ломница, Кукавица и Свође. 

Мед ће се у предстојећој недељи продавати по доброј цени из посебне понуде, од свега 1.199,99 динара за 1 килограм. 

Судбина је хтела да баш ових дана буде објављено ново научно истраживање о вредности меда у исхрани, које можете прочитати ОВДЕ, и сазнати из угла научника како мед повољно утиче на наше здравље. Одличан филм о правилној употреби меда погледајте ОВДЕ

На жалост, данас постоје читаве генерације које нису имале прилику да пробају прави мед, због бројних фалсификата на тржишту, али сада коначно имају прилику да осете укус правог меда. 

Захваљујемо се руководству ЛИДЛ-а на спровођењу прве акције пласмана бренда ”НАШ МЕД” кроз њихове објекте, чиме су потрошачима помогли да дођу до меда врхунског квалитета, а пчеларима да мед пласирају у Србији. Годинама смо гледали како врхунски мед извозимо, а српска деца једу кукурузни, пиринчани или репин сируп, време је да се то промени! 

 

ПРОБАЈТЕ НАШ МЕД

… И ОБАВЕЗНО ЈАВИТЕ УТИСКЕ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE