SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

„НАШ МЕД“ НА СВЕТСКОЈ ИЗЛОЖБИ „DUBAI EXPO“Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.818

Највећи планетарни догађај у историји света, светска изложба достигнућа свих земаља света „DUBAI EXPO“, на којој се очекује 25 милиона посетилаца упркос корони, отворена је 1. октобра и трајаће целих 6 месеци. СПОС и Погон „Наш мед“ су поносни што се и НАШ МЕД нашао на овој изложби, захваљујући подршци председнице Владе Србије Ане Брнабић.

Велику помоћ пружили си нам и министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић (која је и комесар DUBAI EXPO SERBIA) и министар пољопривреде Бранислав Недимовић. Посебно нам је помогла и Ана Илић, заменица комесара DUBAI EXPO SERBIA, иначе виша саветница у кабинету председнице Владе. 

Павиљон Србије отворио је председник Србије Александар Вучић, а детаљније о самом отварању и изложби прочитајте ОВДЕ

Директор српског павиљона, изграђеног по моделу винчанске куће, је наш стари пријатељ Игор Ковачевић, директор Конгресног бироа Србије и професор Економског факултета у Београду, који нам је помогао да добијемо организацију Симпозијума Апимондије 2021. године (ОВДЕ) и са којим се заједно боримо да у Србију доведемо и Конгрес Апимондије. 

Од 18. до 25. фебруара 2022. године, током недеље пољопривреде, делегација СПОС-а и Погона „Наш мед“ ће и лично разговарати са потенцијалним купцима меда. 

Дотле, на српском павиљону се већ излаже и продаје мед из Погона „Наш мед“, са прилагођеним брендом на арапском језику (превод бренда на арапском језику је ТЕЧНО ЗЛАТО). 

СПОС се захваљује свима који су нам помогли да се нађемо на највећем планетарном догађају у историји, како већ поменутима у тексту, тако и Маји Бојовић, саветници у Јединици за имлементацију стратешких пројеката кабинета председнице Владе. 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien