SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ODRŽAN SASTANAK SA IZLAGAČIMA XII DRŽAVNOG PČELARSKOG SAJMADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.610

Danas kasno popodne je u Batočini održan sastanak sa grupom izlagača XII Državnog pčelarskog sajma.

Poznato je da su neki od izlagača prethodnih dana izrazili nezadovoljstvo načinom izbora lokacija na sajmu (detaljnije OVDE). 

Na današnjem sastanku je zaključeno da se u narednom periodu taj način mora izmeniti, i SPOS će zakazati u dogledno vreme sastanak svih izlagača na Sajmu, na kome će se postići dogovor koji će se primenjivati narednih godina. 

Pošto je sada već poodmaklo prijavljivanje izlagača za predstojeći Sajam, postignuto je sledeće kompromisno rešenje: 

Svi oni koji su već uplatili izbor lokacije po prošlogodišnjim pravilima, a koja su važila zaključno sa 21. oktobrom 2019. godine, zadržavaju svoje mesto i neće im biti naplaćena ranije utvrđena doplata za izbor lokacije od 30%, odnosno biće im vraćena. Ostali izlagači koji su učestvovali na sajmu prošle godine, imaju rok da najkasnije do 25. oktobra uplate redovnu cenu kotizacije i biće im omogućeno da zadrže svoje mesto, ako je to fizički moguće, a ako slučajno ne bude moguće, dobiće drugu pogodnu lokaciju sa željenim brojem kvadrata. Ostalim izlagačima koji u međuvremenu uplate kotizaciju, nakon tog datuma biće dodeljene preostale lokacije na sajmu. U narednom periodu SPOS će zakazati sastanak sa svim izlagačima na Sajmu, na kome će biti postignut dogovor oko organizacije XIII Državnog pčelarskog sajma 2021. godine. 

Vest o XII Državnom pčelarskom sajmu je shodno tome i izmenjena i možete je pogledati u celosti OVDE

SPOS očekuje da se za naredni period postigne fer dogovor oko načina izbora mesta, i kao što smo već objavili, SPOS preferira rešenje oko koga će se izlagači sami dogovoriti, a SPOS će jednostavno prihvatiti njihov predlog. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien