SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

BITKA ZA MEDDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.865

Danas je osnovan Pokret potrošača „Bitka za med“ čiji je inicijator i glavni osnivač SPOS.

Pokret potrošača „Bitka za med“ predstavljaće novo oružje u rukama poštenih pčelara u borbi protiv beskrupuloznih falsifikatora meda koji i dalje veruju da mogu da pobede pčelare SPOS-a! Na žalost, o tome mogu samo da sanjaju. 

Sledi oštra javna borba protiv falsifikatora, vreme je da svi saznaju šta se u Srbiji događa! Pokret potrošača ima zakonska ovlašćenja koje nema ni inspekcija, i bukvalno smo bili prinuđeni da ga osnujemo, radi brže i efikasnije borbe protiv falsifikatora meda, koji se inače ovih dana organizuju da napadnu SPOS. Ovo je naš odgovor njihovim nakaradnim planovima! Ali ne i jedini! 

Borba do kraja, dragi prijatelji, jer došli smo do faze ILI MI ILI ONI. 

Predsednica Pokreta potrošača „Bitka za med“ je Biljana Tomić iz Jarkovca, inače diplomirani pravnik, a zamenica predsednice je Živka Vlajković iz Beograda, inače nutricionista. Predstavnik SPOS-a u Skupštini Pokreta potrošača „Bitka za med“ je Milijan Trifunović iz Gornjeg Milanovca. 

IO SPOS-a doneo je odluku da na račun Pokreta potrošača uplati početna sredstva za prve aktivnosti. 

Nakon tri godine rada i postojanja, shodno Zakonu o potrošačima, Pokret potrošača „Bitka za med“ steći će pravo da bude finansiran od strane države. 

Neka nam je sa srećom! IDEMO DALJE! 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien