SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

POČELA GRADNJA NOVOG PUTA ISPRED POGONA „NAŠ MED“ U RAČIDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 13.719

Zahvaljujući predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić, kao i upornosti rukovodstva opštine Rača, posebno Aleksandra Senića i Nenada Savkovića, ispred Pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „Naš med“ doo krenula je zamena tj. izgradnja potpuno nove deonice puta Rača-Topola neposredno ispred odnosno levo i desno od fabrike.

Ova deonica ne samo da će biti nova, već će imati regulisan odvod vode kroz novoizgrađenu atmosfersku kanalizaciju, kao i izgrađene trotoare koji sada ne postoje. 

Direktor „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak, potpisao je krajem oktobra nal0g za izgradnju, na osnovu odluke Vlade Republike Srbije da izdvoji sredstva za ovu namenu. 

SPOS se zahvaljuje predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić, ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću, Aleksandru Seniću i Nenadu Savkoviću iz rukovodstva opštine Rača, savetnici u Jedinici za implementaciju strateških projekata kabineta predsednice Vlade Maji Bojović, kao i šefu Jedinice za implementaciju strateških projekata kabineta predsednice Vlade Peđi Sovilju, na svemu što su uradili za naš Pogon, a sada i za izgradnju i ovog puta, koji će umnogome urediti stanje oko našeg Pogona, kako u funkcionalnom pogledu, tako i u lepšem izgledu prilaza Pogonu, koji će ceo kompleks učiniti još modernijim i lepšim. Nadamo se da će put biti izgrađen u najkraćem mogućem roku. 

 

Deonica puta Rača-Topola koja će biti rekonstruisana na prostoru ispred, kao i levo i desno od fabrike 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien