SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

POČELO SLANJE PUSH NOTIFIKACIJA PREKO MOBILNE APLIKACIJE SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.609

Kao što je poznato, SPOS je investirao u izradu mobilne aplikacije za sve tri platforme mobilnih telefona, Android, iOS i Windows. Ovih dana, mobilna aplikacija je unapređena, i počelo se sa slanjem obaveštenja o novim vestima na sajtu SPOS-a kroz takozvane PUSH notifikacije.

Da bi ste počeli da dobijate PUSH notifikacije, potrebno je da instalirate mobilnu aplikaciju SPOS-a (ako već niste), ili da je ažurirate (ako ste je već instalirali) jer PUSH notifikacije ne rade na prvoj, starijoj verziji, te je ažuriranje neophodno. 

Ako je niste instalirali, naći ćete je u Play store ili App store, tako što ćete u pretragu ukucati SPOS ili SPOS INFO. Zatim kliknite na aplikaciju i instalirajte je ili ažurirajte. 

Kao što je poznato, SPOS je ranije slao SMS poruke svim članovima sa važnim obaveštenjima, ali je u međuvremenu to postalo veoma komplikovano i papreno skupo, te smo se odlučili da izradimo mobilnu aplikaciju, radi pravovremenog (momentalnog) informisanja članstva o svim aktuelnostima. 

Gde god se nalazili, preko vašeg pametnog telefona stizaće vam sva bitna obaveštenja, bez koji se danas ne može. 

Aplikacija je besplatna, jedino što na njoj ostaje isto što i na sajtu SPOS-a, a to je da nekim zaštićenim delovima sajta mogu pristupati isključivo samo pčelari SPOS-a, te se ulogujte vašom šifrom i kontrolnim kodom sa vaše ID kartice SPOS-a, pre nego poželite da pročitate takvu vest. Još jednom napominjemo da je davanje svoje šifre trećim licima KRIVIČNO delo, i podrazumeva pored krivične prijave, i trajno izbacivanje iz SPOS-a. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien