SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ПОЗИВ ТРГОВИНАМА ЗА ПЛАСМАН БРЕНДА „НАШ МЕД“Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 5.647

Погон „Наш мед“ објављује ПОЗИВ ТРГОВИНАМА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА ЗА ДОДЕЉИВАЊЕ (ЕКСКЛУЗИВНОГ) ПРАВА ЗА ПЛАСМАН БРЕНДА МЕДА СРПСКИХ ПЧЕЛАРА „НАШ МЕД“… 

 

ДРЖИ ЛИ ВАША ТРГОВИНА „НАШ МЕД“?

 

Зашто да деца у ЕУ расту уз српски мед, а српска деца уз шећерни сируп?

 

МЕД ИСПОД ЦЕНЕ

      У ери опште хемизације хране, српски мед је практично једина намирница која на наше столове долази без икакве прераде, без адитива и конзерванаса, онакав каквог су га пчеле припремиле за нас!

      Међутим, од ове године је почео масовни увоз меда из Молдавије и Украјине, често по ценама које једноставно нису могуће. Рецимо, мед из Украјине је увезен по 1,15 евра за килограм, што је далеко нижа цена од оне по којој се откупљује од тамошњих пчелара! КАКО ЈЕ ТО МОГУЋЕ?? Зна се како.

СТАНДАРД ПРОИЗВОДЊЕ МЕДА

      Савез пчеларских организација Србије (СПОС), основан пре 123 године, увео је, ради заштите српских потрошача меда и српских пчелара, ВРХУНСКИ СТАНДАРД квалитета производње меда „ДОБРА ПЧЕЛАРСКА ПРАКСА“. Пчелари Савеза, гајећи пчеле према овом стандарду, добијају пчелиње производе гарантованог ВРХУНСКОГ квалитета и осигуравају АПСОЛУТНУ ПРИРОДНОСТ, ЗДРАВСТВЕНУ БЕЗБЕДНОСТ И БЛАГОТВОРНОСТ МЕДА! Тако смо најпре из наших редова одстранили кукољ, те су данас пчелари Савеза пчеларских организација Србије постали синоним за поштење, јавност у раду и пуну следљивост меда, од пчелињака до трпезе.

      Цео стандард је апсолутни уникат, ниједна држава на свету није спровела овакву следљивост меда као Србија.

ЈЕДИНСТВЕНА ТЕГЛА ЗА МЕД

      Стандард квалитета прати и тегла посебног дизајна, те када је нађете на тржишту, она је гарант природности меда – гарант да сте купили прави мед и ништа осим меда директно од пчелара Савеза пчеларских организација Србије.

МЕД БЕЗ ПОСРЕДНИКА ОД ПЧЕЛАРА ДО ПОТРОШАЧА

      Да бисмо заокружили систем и потрошачима понудили мед по тржишним ценама, изградили смо јединствени Погон „Наш мед“ за пласман меда пчелара Савеза. Ово је први пројекат у Србији где организовани примарни произвођачи хране на националном нивоу директно излазе на тржиште, те је завредио пажњу и финансијску подршку Владе Републике Србије и општине Рача.

      Погон се налази у власништву пчелара и преко њега до вас стиже мед без посредника, директно од пчелара!

СТАЊЕ НА ТРЖИШТУ

      Данас, улазне цене меда у маркете махом се крећу од 300 до 500 динара. И овде се поставља питање КАКО ЈЕ ТО МОГУЋЕ? Рецимо, откупна цена багремовог меда на данашњи дан је 770 динара, јер мед има своју производну и тржишну цену. А где су марже трговина од минимум 25%, порез на мед од 10%, огромни трошкови откупа, паковања и дистрибуције.

      ЗБОГ НИСКОГ ПОВЕРЕЊА ПОТРОШАЧА, ПРОМЕТ МЕДА КРОЗ ТРГОВИНЕ ЈЕ ЖАЛОСНО МАЛИ. Од тога штету имају и пчелари, и трговци, и потрошачи, а профитирају само фалсификатори меда.

      Куповати мед испод реалне тржишне цене значи да вероватно нисте ни купили мед. Ако вам је већ стало до мешавине шећера и воде, а не до биолошки активне материје каква је мед, онда лепо купите килограм шећера за 60 динара, додајте му мало воде и кувајте, јер зашто бисте шећерни сируп плаћали папрено, кад је јефтин?

      Знамо да потрошачи нису наивни, али они ове податке једноставно не знају. Време је да сазнају! Они морају да знају шта једу, да ли је то што купују домаћи српски мед, или мед из увоза са ценом испод откупне, која много говори.

МЕД СА ИМЕНОМ И ПРЕЗИМЕНОМ

      Време је да једете мед који има ИМЕ И ПРЕЗИМЕ! Да знате од којих је пчелара мед у тегли коју сте купили, па их некад можете и посетити кад будете ишли у њихов крај. Они вас очекују! И на њиховом кућном прагу такође можете наћи мед у овој тегли.

      Свака тегла спакована у Погону за прикупљање и пласман меда пчелара СПОС-а „Наш мед“ доо носи серијски број, на основу којег на сајту Погона можете сазнати апсолутно све о пореклу тог меда, анализе меда, име пчелара, локацију сакупљања и слично.

      Набављајте мед директно од наших пчелара и само тада ћете знати шта једете!

 

ПОЗИВ
ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА ЗА ДОДЕЉИВАЊЕ (ЕКСКЛУЗИВНОГ) ПРАВА ЗА ПЛАСМАН БРЕНДА МЕДА СРПСКИХ ПЧЕЛАРА „НАШ МЕД“

      Погон за прикупљање и пласман меда пчелара СПОС-а „Наш мед“ доо објављује Позив за достављање понуда за све трговине у Србији које желе да пласирају пчелињи мед са познатим пореклом, директно из Погона у власништву пчелара, без посредника.

ПРИЛИКА ЗА ТРГОВЦЕ

      Ово је ПРИЛИКА ЗА ТРГОВЦЕ да покажу одговорност и поштовање према потрошачима и драстично повећају продају меда у трговинама, захваљујући поверењу потрошача у овај јединствени стандард квалитета.

      Управо је РАШИРЕНА ПОЈАВА ФАЛСИФИКОВАНОГ МЕДА довела до тога да ОБИМ ПРОДАЈЕ овог производа у трговинама буде НА ИЗУЗЕТНО НИСКОМ НИВОУ.

ДРУШТВЕНО КОРИСНА САРАДЊА

      Погон за прикупљање и пласман меда пчелара СПОС-а „Наш мед“ доо улагаће најмање 1% од велепродајне цене тегле за лечење деце од ретких болести, а најмање 5% у маркетинг и промоцију Нашег меда, што ће драстично подићи ниво продаје меда и донети бенефите и пчеларима и трговинама.

ОБОСТРАНИ БЕНЕФИТИ

      СПОС и Погон ће без накнаде рекламирати изабране трговине на својим сајтовима, кроз редовни банер и рубрику „Где купити“.

      Избором „Нашег меда“ смањиће вам се број пријава неисправног меда и број инспекцијских посета.

      Очекује се да овај бренд меда, пошто се пласира директно од пчелара, без посредника, постигне изузетан успех на тржишту код свих потрошача којима није жао да плате и нешто више када знају да уместо шећерног сирупа добијају прави мед гарантованог квалитета и велике биолошке вредности.

      Отворени смо за састанке ради детаљнијих разјашњења.

      Понуда треба да садржи:

  • Пословни подаци трговине;
  • Понуда за пласман бренда меда српских пчелара „Наш мед“ (понуда треба да садржи најмање: проценат марже трговине, проценат других захтева трговине ако их има, а што понуда буде детаљнија по питању презентације и локације производа у објектима трговине, то ће имати већу предност у избору);
  • ПОСЕБНА понуда за пласман бренда меда српских пчелара „Наш мед“ (подноси је само трговина која жели ексклузивитет продаје, те ако посебна понуда буде изузетно примамљива, Погон „Наш мед“ је спреман да само једној трговини додели апсолутни ексклузивитет малопродаје Нашег меда на целој територији Србије);
  • Понуда за начин едуковања потрошача у објектима трговине (обавезно је да у свакој трговини постоји макар и најмањи простор за едукативне поруке којима ћемо купцима укратко објаснити вредности Нашег меда, као и да прави мед КРИСТАЛИШЕ, а фалсификати се праве да никад не кристалишу);
  • Облик гаранције плаћања.

      Једини услов Погона јесте да наручени мед буде плаћен у року од 30 дана од дана испоруке (како бисмо нашим вредним пчеларима мед исплатили у разумном року).

      Погон би мед испоручивао на једну адресу, у централни објекат трговине.

      Од трговина очекујемо што повољније понуде, како бисмо потрошачима мед учинили максимално доступним.

      Будите први или чак једини (ако дате понуду која се не одбија) дистрибутер бренда меда српских пчелара „Наш мед“. 

      Понуде слати на мејл [email protected] или на адресу: Погон „Наш мед“, ул. Солунских ратника бр. 2, 34210 Рача. Остале информације на 060/444-07-07 (директор ненад Портић). 

 

Интересовање грађана за НАШ МЕД је енормно, стално зову да питају где могу да га купе, нека име ваше трговине буде одговор! 

 

 

    

                                           

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien