SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PROTOKOL CEREMONIJE POLAGANJA KAMENA TEMELJCA ZA POGON „NAŠ MED“Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.248

Obavljene su sve pripreme za ceremoniju polaganja kamena temeljca za Pogon za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-а „Naš med“, te objavljujemo kompletan protokol.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović prisustvovaće polaganju kamena temeljca. 

U 12 sati, predsednica Vlade i ministar poljoprivrede izaći će na lokaciju gradnje Pogona, gde će početi ceremonija na bini. Nakon intoniranja himne Srbije, okupljenima će se najpre obratiti predsednik opštine Rača Nenad Savković. Sledi obraćanje predsednika SPOS-a Rodoljuba Živadinovića. Završnu reč daće predsednica Vlade Ana Brnabić, nakon čijeg govora će pristupiti simboličnom polaganju kamena temeljca na mestu gradnje Pogona, zajedno sa ministrom poljoprivrede. . 

Nakon polaganja kamena temeljca sledi obilazak izlozbe pčelinjih proizvoda koja će biti priređena ovom prigodom na samoj lokaciji. 

 

Ovom prilikom, ponavljamo i tekst POZIVNICE na ovaj značajan događaj, NE PROPUSTITE GA: 

 

Dragi naši pčelari,

Kao što vam je poznato, Savez pčelarskih organizacija Srbije intenzivno radi na ostvarenju našeg zajedničkog 40 godina starog sna. Taj san predstavlja zajednički organizovani nastup pčelara na tržištu meda, koji se ogleda kroz izgradnju sopstvenog Pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „Naš med“.

SPOS je u poslednjih nekoliko godina uspeo da prevaziđe mnogobrojne i mukotrpne izazove koji su mu stajali na putu ka ostvarenju ovog velikog i značajnog projekta. Ne sumnjamo da će tu biti još mnogo izazova, ali zajedničkim snagama uspećemo da ih sve prevaziđemo i ostvarimo naš dugogodišnji san, jer ovih dana počinje gradnja Pogona! 1. juna izabran je izvođač radova, a 16. juna potpisan je Ugovor o građenju Pogona. 

Sada Vas sa ponosom pozivamo da Vašim prisustvom ulepšate svečani događaj POLAGANJA KAMENA TEMELJCA  ZA POGON „NAŠ MED“ koji će se održati u ponedeljak, 25. juna 2018. godine u opštini Rača u 12 sati, u ulici Kralja Petra Prvog, preko puta dvorca.

Svečano polaganje kamena temeljca obaviće predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić u prisustvu ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića i izvršne direktorke NALED-a Violete Jovanović. 

Sve detalje o Pogonu pročitajte OVDE

Očekujemo Vas u što većem broju!

SPOS

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien