SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA U NEGOTINUDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.379

Dana 21. 03. 2015. godine, sa početkom u 10 časova, u velikoj sali opštine Negotin, održana je redovna godišnja skupština društva pčelara „Hajduk Veljko“ Negotin.

Pre početka rada,minutom ćutanja,odata je pošta svim preminulim članovima izmedju dve skupštine.

U ime opštine Negotin,skupštini je prisustvovao Dejan Stefanović, član opštinskog veća zadužen za poljoprivredu.

U radu skupštine učestvovali su: predsednik društva pcelara „Timok“ iz Zaječara, Slobodan Mitić, Predsednik društva pčelara“ Albina“iz Bora, Vlastimir Dimitrijević, i predstavnik društva pčelara “Krivelj“ iz Krivelja Života Djurčić.

Nakon utvrdjivanja dnevnog reda i izbora radnih organa i tela skupštine,predsednik Slavko Luković,pozdravio je sve prisutne, pčelarima poželeo uspešnu i medonosnu godinu a gostima se zahvalio na prisustvu.

Izveštaj o radu IO, podneo je Slavko Luković, Izveštaj o radu nadzornog odbora,podneo je Živojin Bogdanović , a izveštaj suda časti, Dobrica Marković.

Predsednik društva,detaljnije je govorio o realizovanim projektima „Reka meda“ i „Dunavska kuća meda“kojom prilikom se ,posebno zahvalio opštini Negotin,prethodnoj i sadašnjoj vlasti,i istakao da bez njihove podrške i pomoći ,ništa ili skoro ništa nebi ostvarili.

Predlog programa rada za 2015 godinu,podneo je Slavko Luković a finansijski plan za 2015 godinu,podneo je Dimitrije Dinulović.

Nakon diskusije i konstruktivnih predloga od strane pčelara, podneti izveštaji su pojedinačno jednoglasno usvojeni.Strateški zadaci u 2015 godini, su stvaranje viška vrednosti,rad regionalnog trening centra,otvaranje izložbenog i prodajnog prostora.

Najuspešnijim pčelarima uručena su priznanja SPOS-a i to Djordjević Zoranu i Andjelković Dragiju, zlatne značke, Bobošikić Dejanu, Dinčić Srećku, Pohvalnice Nikolić Stanku, Singurilović Dušku, Ilić Zlatomiru i Janković Kazimiru Zahvalnice.Na kraju je pročitan spisak predloženih kandidata za priznanja SPOS-a za 2014 godinu koji je takodje jednoglasno usvojen.

Održavanje skupštine, propratile su regionalna Televizija ISTOK i lokalna televizija TRANS,snimile priloge i emitovale u informativnim programima.

Ovom prilikom,želim da se zahvalim svima koji su doprineli da društvo pčelara „Hajduk Veljko“Negotin u 2014.godini postigne istorijski uspeh u svom dugogodišnjem radu.

Predsednik,

Društva pčelara“Hajduk Veljko“Negotin

Slavko Luković

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien