SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

REŠEN PROBLEM U KLADOVU OKO PRIJAVE STANJA NA PČELINJACIMADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.842

Danas je Uprava za veterinu rešila problem nemogućnosti obavljanja prijave stanja na pčelinjaku u opštini Kladovo, zbog odlaska veterinarske stanice u stečaj.

S obzirom da u opštini Kladovo trenutno ne postoji veterinarski subjekat koji obavlja poslove po Programu mera (samim tim i unos podataka o popisu pčelinjaka), pčelari ove opštine liste popisa trebaju da predaju nadležnom veterinarskom inspektoru. Obrazac za prijavu/odjavu pčelinjih društava koji pčelari trebaju da popune, mogu da preuzmu OVDE (u PDF-u), i OVDE (u WORD-u), ako je bilo promene broja košnica, a zatim treba popuniti Obrazac za prijavu stanja (preuzmite OVDE u PDF formatu, i OVDE u WORD-u), i to u dva primerka, da bi inspektor jedan overio za pčelara kako bi imao dokaz da je obavio svoj deo posla.

Iz Uprave za veterinu je danas u pisanom i usmenom obliku obavešten nadležni veterinarski inspektor o ovakvom rešenju.

Veterinarski inspektor će potpisom i pečatom potvrditi prijem popisa na popisnoj listi, i dostaviti ih na unos podataka regionalnoj kancelariji Borskog Okruga.

Zahvaljujemo se Upravi za veterinu na rešavanju problema, posebno gospodinu Zoranu Ivanoviću, rukovodiocu Grupe za obeležavanje i sledljivost životinja.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien