SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SASTANAK SA MINISTARKOM DRŽAVNE UPRAVE I LOKALNE SAMOUPRAVEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.136

Juče se predsednik SPOS-a sastao sa ministarkom državne uprave i lokalne samouprave Anom Brnabić.

Predsednik SPOS-a joj se zahvalio na velikoj podršci koju je pružila naporima SPOS-a da u javnoj komunikaciji sa lokalnim samoupravama dođe do najbolje ponude i najbolje lokacije za gradnju svog pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a. 

Ministarki Brnabić prezentovane su trenutne aktivnosti na operacionalizaciji procedura koje prethode početku gradnje pogona u Rači. Ministarka je izrazila zadovoljstvo što sve protiče po planu, i obećala dalju podršku. 

Zahvaljujemo se ministarki Ani Brnabić na prepoznavanju značaja pčelarstva kao načina za unapređenje samozapošljavanja, ali i ozbiljnosti naše organizacije na rešavanju krucijalnih problema pčelarstva. Podsećamo da je ona i pre nego je postala ministarka, kao tadašnja predsednica Upravnog odbora NALED-a, među prvima podržala borbu SPOS-a protiv falsifikata meda na tržištu Srbije, na čemu joj se takođe zahvaljujemo. Takođe je i o tome razgovarano na sastanku, i predsednik SPOS-a joj je detaljno obrazložio sve operativne probleme koje imamo na rešavanju ovog problema. 

Zaista je lepo razgovarati sa nekim ko je tako otvoren za saradnju i tako svesrdno dobronameran, što je danas prava retkost, i SPOS izražava posebno zadovoljstvo zbog uspostavljene saradnje sa ministarkom, koja je samim svojim pristupom već zaslužila svu našu zahvalnost, da ne spominjemo sve ono što je preduzela da se problemi srpskog pčelarstva brže razreše. Još jednom VELIKO hvala… 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien