SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SASTANAK SA PREDSEDNICOM UPRAVNOG ODBORA NALEDA I PRAVNOM SAVETNICOM ZA ODNOSE SA PRIVREDOMDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.546

Danas je predsednik SPOS-a imao sastanak sa predsednicom Upravnog odbora NALED-a Anom Brnabić, i pravnom savetnicom NALED-a za odnose sa privredom Draganom Ilić.

Sastanak je organizovan na inicijativu predsednice Upravnog odbora NALED-a, a nakon izlaganja predsednika SPOS-a na godišnjoj Skupštini NALED-a na kojoj je zatražio pomoć NALED-a u rešavanju gorućih problema koje srpsko pčelarstvo ima.

Sastanak je protekao u odličnoj atmosferi razumevanja, i očekujemo niz zajedničkih akcija u narednom periodu.

Zahvaljujemo se Ani Brnabić i Dragani Ilić na razumevanju i visokom profesionalizmu, i razmeni velikog broja korisnih informacija, kao i na dobijenim savetima, jer SPOS želi da svoju proaktivnu politiku kreira u saradnji sa svim relevantnim faktorima koji imaju daleko više iskustva i znanja, da od svih čuje mišljenje i dobre savete, posebno od jedne tako jake i izuzetno dobro organizovane institucije kakva je NALED, od koje očekuje podršku i stručnu pomoć. Posebnu zahvalnost izražavamo i izvršnoj direktorki NALED-a Violeti Jovanović na odličnoj dosadašnjoj saradnji i profesionalizmu.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien