SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SASTANAK U VLADI OKO MODERNIZACIJE BRENDA „NAŠ MED“Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.194

Kao što smo već objavili, zahvaljujući inicijativi predsednice Vlade Republike Srbije Ani Brnabić, Vlada Republike Srbije će finansirati potpunu modernizaciju brenda „Naš med“ (OVDE). Juče je u kabinetu predsednice Vlade održan prvi radni sastanak na tu temu, SPOS je na sastanku predstavljao predsednik SPOS-a.

Sastanku su ispred kabineta predsednice Vlade prisustvovali Maja Bojović, savetnica u Jedinici za implementaciju strateških projekata kabineta predsednice Vlade, zatim Ana Ilić, viša savetnica za digitalne i kreativne industrije i turizam, kao i predstavnici kreativnog tima platforme “Srbija stvara”. Srbija stvara (Serbia creates) je nova, nacionalna platforma nastala na inicijativu predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić. Ona obuhvata sistemske mere za podršku kreativnosti i inovacija u svim oblastima ekonomije i društva, a posebno kreativnih industrija, kao i jačanje kulturne diplomatije i pozicioniranje Srbije kao zemlje kreativnih, inovativnih i autentičnih ljudi i ideja.

Dizajner kreativnog tima je već pripremio prvi predlog kako bi trebalo da izgleda novi logo brenda „Naš med“ kao i čitav brending. Interesantno je da će „Naš med“ u tegli SPOS-a biti prvi proizvod Srbije čiji je logo uradio kreativni tim „Srbija stvara“, jer se do sada nisu bavili proizvodima, a „Naš med“ će prvi „probiti led“.

Razmotren je predlog kreativnog tima, razgovarano je o trendovima na tržištu, o zahtevima tržišta po pitanju predstavljanja proizvoda, te koje sve faktore treba uzeti u obzir prilikom rebrendiranja „Našeg meda“.

Zahvaljujemo se najsrdačnije predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić, ne samo na ovoj inicijativi, već na svemu što čini za Srbiju kao i pčelarstvo Srbije, i time pokazuje domaćinsko ponašanje i želju da se u Srbiji dalje unapređuje sve ono što Srbiji daje komparativne prednosti u ekonomiji. Zahvalnost na podršci i razumevanju specifičnosti pčelarstva upućujemo i ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću, kao i savetnici u Jedinici za implementaciju strateških projekata kabineta predsednice Vlade, Maji Bojović, i Ani Ilić, višoj savetnici za digitalne i kreativne industrije i turizam. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE