SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

#SAVETHEBEES NA SELFIKONU – DRAGOCENA PROMOTIVNA POMOĆ ODBORU ZA ZAŠTITU PČELA SPOS-aDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 12.326

Mobilna aplikacija i startap po imenu Selfikon priključio se akciji podizanja svesti o globalnom problemu ugroženosti pčela na zabavan i kreativan način, što će u digitalnom svetu maksimalno pružiti promotivnu podršku postojećim aktivnostima Odbora za zaštitu pčela SPOS-a.
Na aplikaciji Selfikon, od skoro postoji kategorija stikera po imenu ,,Save the bees“ (SPASIMO PČELE). Na zabavan način možete na vaše fotografije postaviti stikere u obliku pčela. Na vaše lice možete postaviti glavu pčele, različite antene i natpise ,,Save the bees“.
Pozivamo vas da instalirate Selfikon na vaš smart mobilni telefon i postavite fotografiju sa pčela stikerima i da u opisu vaše fotografije stavite #Savethebees. Cilj je da bude što više slika sa #Savethebees i da ih potom što više delimo i po ostalim društvenim mrežama kako bi što više ljudi videlo i na Selfikonu i van Selfikona slike uređene sa pčela stikerima i pozivom za priključivanje ovoj akciji i podizanjem svesti o ovom problemu.
Zahvaljujemo se gospodinu Vukašinu Bosancu iz startapa SELFIKON na pruženoj podršci koja se savršeno uklapa u SPOS-ove napore na zaštiti pčela od svih vrsta pretnji modernog doba. 

0_thumb 2_thumb fsgdhdhdj

Smiling mixed race couple take a selfie in a forest

Smiling mixed race couple take a selfie in a forest

Untitled-2dddd

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien