SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

SPOS ZAKUPIO DVA MEGA BILBORDA U BEOGRADU NA ŠEST MESECIDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.777

Kao što je i predviđeno akcionim planom IO SPOS-a za suzbijanje pojave neispravnih medova na tržištu, IO SPOS-a zakupio je dva mega bilborda u Beogradu, radi sprovođenja udarne javne kampanje koja treba da natera tržišnu i veterinarsku inspekciju da bez izuzetaka i sa punim efektom rade svoj posao. Postavka na bilbordu biće često menjana, a prva postavka ima za cilj da privuče pažnju javnosti i upozna je sa problemom koji je poslednjih nekoliko meseci poprimio enormne razmere, a kako nezvanično saznajemo, jedna od firmi odlučila se i za tužbu prema nama, čemu se radujemo, jer ćemo ceo proces izložiti i sudu javnosti. Ono što je sigurno, jeste da borba protiv neispravnih medova na tržištu mora biti bez kompromisa, sveopšteg karaktera i svi pošteni pčelari u njoj moraju da učestvuju, ako žele da imaju budućnost (detaljnije OVDE).

Bilbordi se nalaze blizu Autokomande, neposredno pored autoputa. Prva postavka bilborda, koja se postavlja odmah nakon izbora 25. aprila shodno odluci IO SPOS-a, nosiće sledeću poruku, a postavka će biti menjana onoliko često koliko bude bilo potrebno:

BILBORD prva postavka

SPOS će ovih dana objaviti i početak nove akcije pod imenom KOALICIJA ZA MED, koja će okupiti sve društvene aktere, institucije, firme i pojedince, sa jednim jedinim zajedničkim ciljem, a to je progon neispravnih medova sa srpskog tržišta jednom zauvek. U svemu ćemo tražiti i dobiti (od mnogih smo već dobili, a sigurni smo da ćemo dobiti i od ostalih) podršku državnih institucija na obavljanju ovog posla, koji je ne samo od interesa za pčelare, već predstavlja javni interes za sve građane ove zemlje.

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien