SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

TREĆI SASTANAK „PAKERA“ MEDADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.615

Kako nezvanično saznajemo, prošle nedelje, u četvrtak, organizovan je treći sastanak malog broja pakera meda (inače najvećih falsifikatora meda) na kome je glavna tema bila izrada strategije borbe protiv SPOS-a, uključujući huškanje pčelara kao i mnoge druge metode.

Kako saznajemo, falsifikatori su smatrali da SPOS neće imati snage da isfinansira gradnju svog Pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „Naš med“ doo, a kada su saznali da su donacije pčelara daleko od glavnog izvora finansiranja gradnje (nadali su se da će donacije biti jedini izvor i nadali su se da nikad neće biti dovoljan), te da će Pogon svakako biti izgrađen, posebno kada je 14. marta raspisan Javni poziv za gradnju Pogona, kao i kada je formiran Pokret potrošača „BITKA ZA MED“, i kada je SPOS sa Ministarstvom poljoprivrede počeo da razrađuje strategiju kvalitetnije borbe protiv ovih prevaranata, u njihovim redovima nastala je prava panika, i sada pokušavaju da očajničkim potezima spreče neminovnost, a to je njihov nestanak sa scene, jer ili će nestati ili će početi da rade sa pravim medom, a to njima nije tako isplativo kao rad sa šećerom, to je opšte poznato! 

Planiraju da iskoriste svaku moguću priliku da nahuškaju pčelare na SPOS. Mi se toga ne plašimo, jer prave pčelare je nemoguće nahuškati jer imaju oči i vide šta je sve SPOS uradio za njih, a one koji imaju neke lične interese, verovatno i mogu, ali oni su u dalekoj manjini, tako da nema potrebe za bilo čim, sem za opreznošću, i pravovremenim informisanjem pčelara šta se događa. SPOS neće izneveriti pčelare i neće odustati od svojih planova da izgradi Pogon, iskoreni falsifikate i stvori zdravo trzište na kome će svi pošteni pčelari imati jednake šanse! 

Idemo dalje! 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien