SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

УБРЗАЈТЕ ИСПЛАТУ СУБВЕНЦИЈА ПО КОШНИЦИDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 9.054

Сваке године поједини пчелари се жале на кашњења у исплати субвенција по кошници. Адвокатска канцеларија СПОС-а размотрила је ову проблематику са правне стране, и пронашла ефикасне начине како да се коришћењем позитивног права Републике Србије овај поступак убрза, те да се новац добије јако брзо. Поступак је јако ефикасан, и позивамо пчеларе СПОС-а којима је новац најнужније потребан, да се јаве адвокатској канцеларији ради покретања поступка брзе исплате субвенција, у којем ће бити потпуно бесплатно заступани као чланови Савеза.

Напомињемо да у томе не треба претеривати, јер је држава према пчеларству била више него коректна протеклих година, и огроман новац убацује у пчеларство, преко 7 милиона евра сваке године, али да је тачно да се поједини оператери Управе за аграрна плаћања нису коректно односили према појединим пчеларима, о чему је СПОС обавестио сам врх државе, и министра пољопривреде и председницу Владе који су обећали интервенцију да се то више не би понављало од стране појединаца који својим понашањем дезавуишу државу, те им адвокатска канцеларија стоји на располагању како би брзо остварили своја права. СПОС је недавно објавио пресек исплате субвенција по кошници и за старије од 70 година за 2020. годину (ОВДЕ), али има извесног броја нерешених предмета и из ранијих година, што за субвенције по кошници, што за опрему, чије решавање се непрестано одлаже иако имају све доказе на својој страни. 

Сада се све мења, и пчелари СПОС-а имаће пуну правну заштиту у остваривању својих права по питању свих врста субвенција. 

Целу информацију можете прочитати у наставку вести. 

Преузимање информација са заштићеног дела сајта СПОС-а у сврху ширења трећим лицима је тешко кривично дело, и свако ко то учини биће законски процесуиран. 

Приступ заштићеном делу сајта СПОС-а остварује се уношењем шифре и контролног кода са ИД чланске карте СПОС-а у поља десно од ове вести. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI DEO VESTI NAMENJEN SAMO ČLANOVIMA SPOS-a, SA DETALJNIJIM INFORMACIJAMA

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE