SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

УБРЗАЊЕ ИСПОРУКЕ БАГРЕМОВОГ МЕДАDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.942

Наредних дана очекује се убрзање испоруке багремовог меда, те ће познатом купцу бити испоручено укупно 8 шлепера багремовог меда током јануара и фебруара, наравно ако га толико буде било. Према досадашњим пријавам има га за преко 10 шлепера, али још увек није сав мед узоркован и анализиран, те за пчеларе имамо следећу поруку.

Најпре, позивамо све пчеларе којима је Погон „Наш мед“ послао уговоре на потписивање, да их потпишу и врате нам их потписане, или да се изјасне да неће мед да продају преко Погона, како бисмо већ за пар дана имали тачну количину расположивог меда. Мањем броју пчелара који још увек нису потписали уговор, послате су СМС поруке са наведеном садржином, те очекујемо брзе одговоре.

Такође, ако има још заинтересованих пчелара којима одговарају понуђени услови откупа (укупно до 6,51 евра по килограму, што је збир основне цене и ПДВ надокнаде, детаљи ОВДЕ), позивамо их да под хитно пријаве Погону мед који желе да пласирају по наведеним условима. 

 

КАКО ПРИЈАВИТИ МЕД ЗА ПРОДАЈУ

Значи, потребно је да што пре доставите следеће податке о меду који нудите, а у пријави коју ћете слати мејлом или поштом, ОБАВЕЗНО наведите следеће податке, и слободно пријављујте СВЕ ВРСТЕ МЕДА које имате за продају на горе наведени начин по максимално могућим ценама, јер ће у наредном периоду бити склапани и уговори за друге врсте меда, а морамо знати колико ког меда имамо на располагању да бисмо могли да потпишемо уговор:

1 – Име и презиме пчелара члана СПОС-а

2 – Назив друштва/удружења пчелара преко кога сте се учланили у СПОС 

3 – Адреса локације меда

4 – Мобилни и фиксни телефон, мејл

5 – Врста и количина меда која се нуди (минимум 300 кг, мада ове године прихватамо и мање количине) са навођењем године врцања меда (ако имате ПРАВИ ливадски мед са планина, то назначите као посебну врсту меда, ван цветног меда) 

6 – Наведите да ли сте потписали Уговор о лиценци за приступ Стандарду квалитета „Добра пчеларска пракса“, као и датум потписивања уговора, јер када нађемо купца кога интересује мед из стандарда, тај мед ће имати већу откупну цену 

Kонтакт особа којој шаљете наведене податке (искључиво мејлом, Вибером или редовном поштом) је комерцијалиста Погона „Наш мед“ Иван Ивић, 064/65-77-833, [email protected] 

Ако немате финансијских могућности да га позовете а то вам је неопходно, довољно је да му пустите СМС поруку о томе, и он ће вас позвати о трошку Погона! 

Пошто је он скоро сваки дан на терену, имајте разумевања ако вам се не јави увек на телефон, те му пошаљите СМС поруку и јавиће вам се чим буде могао. Ако се не јави до краја дана, сутра ујутру позовите директора Погона Ненада Портића на 060/444-07-07. 

Ако понуду меда шаљете редовном поштом, шаљите је на адресу: 

Погон „НАШ МЕД“ 
Ул. Солунских ратника бр. 2 
34210 Рача 

(ако шаљете брзом поштом, упишите број телефона примаоца: Ненад Портић, 060/444-07-07) 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien