SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

UNAPREDITE PRODAJU DIGITALNIM MARKETINGOMDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.536

Dana 14. maja 2017. godine sa početkom u 10 časova u Jagodini je održana prva IT konferencija u tom mestu. Konferencija je bila namenjena privrednicima, kako bi se oni upoznali sa značajem korišćenja društvenih mreža, blogova, internet prodaje i savremenim poslovanjem uz korišćenje interneta. U ime SPOS-a konferenciji su prisustvovali referentkinja za ekonomsko administrativna pitanja Milena Stevanović i sekretar SPOS-a Radivoje Ranković. Ovde možete pročitati veoma detaljan stručni izveštaj sa konferencije, sa konkretnim savetima kako ispravno sprovoditi poslovni marketing na internetu.

Suština konferencije imala je za cilj da predavači kroz praktične primere iz svoje prakse pomognu privrednicima da unaprede poslovanje. U svom izveštaju koristiću primer pčelarstva, na način na koji sam u njemu mogao da uvidim moguće koristi ovakvih „how to“ primera (uključujući i prodaju pčelarske opreme).

Ostatak vesti dostupan je samo pčelarima SPOS-a, koji će je videti kada se na sajt SPOS-a uloguju šifrom i kontrolnim kodom sa ID kartice pčelara SPOS-a. 

Napominjemo da je davanje svoje šifre drugim osobama težak zakonski prekršaj jer su zaštićeni delovi sajta SPOS-a intelektualna svojina, a davanjem svoje šifre drugima zarad „bezazlenih“ stvari, sutra možete ostati bez nekog svog bitnog prava u SPOS-u jer će osobe kojima ste dali svoju šifru moći da iskoriste vaše pravo, a vi ćete onda ostati uskraćeni za njega, i nemate pravo žalbe. Pored toga, i vi snosite zakonsku odgovornost jer omogućavate širenje intelektualne svojine SPOS-a trećim licima, a kazne uopšte nisu bezazlene. 

Ako ste svoju šifru već dali nekome, i želite da sprečite navedene zloupotrebe, obaveštavamo vas da za to nemate drugog načina, već da sebe zaštitite od zakonske odgovornosti, ali i zaštitite svoj interes (jer davanjem svojih prava drugima vi slabite svoju organizaciju koja je sa vašom članarinom došla do svih informacija i prava koja imate) i izvadite novu karticu sa novom šifrom i kontrolnim kodom po utvrđenoj proceduri OVDE. Samim tim, stara šifra i kontrolni kod postaju nevažeće. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI DEO VESTI NAMENJEN SAMO ČLANOVIMA SPOS-a, SA DETALJNIJIM INFORMACIJAMA

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien