SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

VELIKO INTERESOVANJE JAVNOSTI ZA POKUŠAJ ISPORUKE NEISPRAVNOG MEDA FIRME AZA d.o.o. KONCERNU BAMBIDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.194

Nakon afere sa pokušajem isporuke neispravnog meda firme AZA d.o.o. iz Starih Ledinaca kod Novog Sada Koncernu Bambi iz Požarevca, došlo je do velikog interesovanja javnosti za taj skandal (OVDE).

Samo vest o tome na sajtu SPOS-a ima preko 5000 pregleda, plus ogroman broj pregleda na raznim portalima i televizijama. Zahvaljujemo se javnosti na interesovanju, jer je pritisak javnosti od IZUZETNOG značaja za iskorenjivanje ovakvih pojava, najmanje toliki koliki je i značaj hitrog reagovanja nadležnih državnih organa. Ova negativna pojava mora da se istraži, obeleži i sankcioniše. Potrošači NE SMEJU BITI prevareni, i kada nešto kupe, to zaista mora biti to što piše na deklaraciji! 

SPOS će se u narednom periodu JOŠ OŠTRIJE odnositi prema ovoj pojavi, pripremamo i nove mere o kojima će biti više reči narednih dana, a učinićemo SVE da se ovaj konkretni slučaj svestrano obradi i sankcioniše od strane SVIH nadležnih državnih organa. Daleko od toga da je samo veterinarska inspekcija nadležna u ovom slučaju… oni su svoj deo posla odradili, ostalo je samo sankcionisanje, sada se predmet prebacuje u ruke drugih nadležnih organa. 

Najsrdačnije se zahvaljujemo ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću, koji nije prvi ministar koji je krenuo u borbu protiv neispravnog meda na tržištu, ali je prvi koji je pokrenuo čitav front akcija protiv ove pojave, sa namerom njenog totalnog iskorenjivanja! Ono što je učinio za pčelarstvo od kako je stupio na dužnost, ravno je revoluciji, i predstavlja u istoriji nezabeleženu podršku države razvoju pčelarstva. Ministar je čovek koji je do sada ispunio svako obećanje dato SPOS-u i pčelarima Srbije, snažno podržao pčelarstvo na svim frontovima i svim srcem prionuo na rešavanje nagomilanih problema. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien