SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

VODIČ ZA UNAPREĐENJE PREGOVARAČKIH VEŠTINA I PRODAJE MEDA I PČELARSKE OPREMEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.468

Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ i Privredna komora Srbije organizovali su obuku za poboljšanje pregovaračkih veština i prodaje, u kojoj su učestvovali direktor Pogona za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „Naš med“ doo u izgradnji, Radivoje Ranković, i kandidati za menadžera pogona, koji su trenutno na probnom radu u SPOS-u. Obuka je održana od 28. novembra do 1. decembra 2017. godine. Znanja i veštine koje su tom prilikom stečene, učesnici će primeniti na Pogon za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „Naš med“ doo, a apsolutno su primenljiva i mogu biti više nego korisna za sve članove SPOS-a, ukoliko ih dosledno budu primenili. Navedeni polaznici obuke pripremili su VODIČ ZA UNAPREĐENJE PREGOVARAČKIH VEŠTINA I PRODAJE MEDA, PČELINJIH PROIZVODA I PČELARSKE OPREME na osnovu znanja stečenih na ovoj četvorodnevnoj obuci, koji ovde možete pročitati u celosti.

Vodič obuhvata kako savete i „alate“ za unapređenje prodaje na malo, tako i u veleprodaji. 

Pristup celoj ovoj vesti je moguć tek kad se ulogujete na sajt SPOS-a uz pomoć šifre i kontrolnog koda sa ID kartice članova SPOS-a. Napominjemo da je davanje svojih šifara trećim licima, ili prosleđivanje podataka sa zaštićenog dela sajta trećim licima, teško krivično delo, te da će oni koji to urade biti krivično procesuirani. Takođe će biti aktivirani i članovi Statuta SPOS-a koji to zabranjuju i preduzeće se predviđene mere. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI DEO VESTI NAMENJEN SAMO ČLANOVIMA SPOS-a, SA DETALJNIJIM INFORMACIJAMA

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien