SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ZAVRŠEN ČASOPIS „SRPSKI PČELAR“ ZA JUN 2021.Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.869

 

Završen je časopis „Srpski pčelar“ za jun 2021. godine.

 

Časopis se pakuje i šalje u sredu 26. maja i već od četvrtka, 27. maja stizaće na adrese pčelara širom Srbije i inostranstva. U slučaju nerazumnog kašnjenja, interesujte se kod svog poštara, obaveznim podnošenjem pisane žalbe, jer pošta samo tada sprovodi akciju potrage za časopisom. Zbog enormnog kašnjenja u isporuci majskog broja časopisa, SPOS je uputio prigovor Pošti Srbije, sa zahtevom da se takva kašnjenja više ne događaju. Pošta se izvinila i opravdala praznicima, ali je to nikako ne može opravdati jer je časopis predat Pošti Srbije na vreme, 27. aprila, i već 28. je morao biti isporučen pčelarima, a ne kao što se desilo da je nekima stigao tek 15. maja. 

 

Kao što smo već najavili (www.spos.info/o-cemu-pise-srpski-pcelar-za-jun) u junskom broju „Srpskog pčelara“ dominiraju tekstovi uzornih i iskusnih pčelara, u kojima smo odgovorili na najčešća i aktuelna pitanja, koja postavlja pčelarska praksa za ovo doba godine, te na tom linku možete pročitati nešto više o njima, pre nego vam stigne časopis. 

 

Na unutrašnjim stranama odvojive omotnice je poster-baner „NAŠ MED“ sa logom brenda „NAŠ MED“. Pažljivim skidanjem omotnice, čitaoci dobijaju prigodan poster, koji može biti lepa dekoracija prostorije ili izložbeno-prodajnog štanda.

Kompletan sadržaj junskog broja pogledajte OVDE

 

Detaljno o članarini SPOS-a za 2021. godinu, za Srbiju www.spos.info/clanarina-spos-a-samo-200-dinara-mesecno i u časopisu „Srpski pčelar“ za oktobar 2020. godine, na str. 580.

 

Kаko postаti člаn SPOS-а, аko ste držаvljаnin neke druge držаve i tаmo živite (Slovenijа, Hrvаtskа, Bosnа i Hercegovinа, Crnа Gorа, Mаkedonijа…), na kraju teksta na istom linku i u istom broju časopisa, na str. 583. Kako se pretplati na časopis „Srpski pčelar“ iz inostranstva pročitajte www.spos.info/casopis-pcelar/pretplata-iz-inostranstva.

 

Obrazac za učlanjivanje preuzmite OVDE na ćirilici i OVDE na latinici.

 

Čitаjte, ali i pišite i fotografišite za časopis „Srpski pčelar“, jer vas pored redovnog honorara očekuju i posebne nagrade – 1000 evra (www.spos.info/sponzori-nagrada-za-autore-tekstova-i-fotografija-u-srpskom-pcelaru i www.spos.info/osvojite-1000-evra-pisite-za-srpski-pcelar).

 

„Srpski pčelar“ je vaš pouzdan savetnik u pčelarenju i

pravi putokaz na budućnost pčelarstva

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien