SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ZAVRŠEN ČASOPIS „SRPSKI PČELAR“ ZA MAJ 2019.Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 3.227

Danas je završen časopis „Srpski pčelar“ za maj 2019. godine.

 

Časopis će se štampati u utorak i sredu 23. i 24. aprila, a pakuje se i šalje u četvrtak i petak, 25. i 26. aprila i već od 26. aprila stizaće na adrese pčelara širom Srbije i inostranstva.

 

U slučaju kašnjenja, interesujte se kod svog poštara, obaveznim podnošenjem pisane žalbe, jer pošta samo tada sprovodi akciju potrage za časopisom, nakon čega uzurpator obično ustukne.

Bilo je problema sa isporukom aprilskog broja zbog štrajka Pošte Srbije. SPOS je sve časopise poslao prvog radnog dana Pošte Srbije nakon štrajka. 

 

Ovu napomenu ponavljamo uz najavu svakog broja, zbog čestih žalbi pojedinaca da nisu dobili pojedine brojeve časopisa. Kao što smo objasnili u informaciji (http://spos.info/informacija-o-slanju-januarskog-broja-casopisa-srpski-pcelar) tehnički je nemoguće da neki časopis ne bude poslat. Kompjuter odštampa sve adrese iz elektronske baze pretplatnika i one se samo nalepe na časopise, te je nemoguće da nečija adresa ne bude odštampana i nalepljena, jer se sve radi automatski.   

 

Podsećamo vas da se od februarskog broja isporuka nastavlja samo onima koji su uplatili članarinu za 2019. godinu, te vas molimo da to što pre obavite, kako bi vas vaše društvo pčelara pravovremeno unelo u elektronsku bazu pčelara SPOS-a, kako biste februarski, martovski i aprilski broj dobili na vreme, odnosno dok ih ima na zalihama. 

 

Odluku o visini članarine i pretplate na časopis „Srpski pčelar“ u 2019. godini možete pročitati u Srpskom pčelaru za oktobar 2018. str.584 i na www.spos.info/clanarina-spos-a-i-pretplata-na-casopis-srpski-pcelar-u-2019

 

Od 2018. godine, u SPOS se mogu DIREKTNO učlaniti i pčelari iz inostranstva, preko udruženja pčelara iz Srbije, pročitajte kako na www.spos.info/stvoreni-uslovi-za-direktno-uclanjenje-u-spos-iz-inostranstva 

 

Obrazac za učlanjivanje preuzmite OVDE na ćirilici, i OVDE na latinici. 

 

Čitajte časopis  „Srpski pčelar“, čiji se sadržaji temelje na aktuelnostima i na najnovijim naučno-stručnim saznanjima i istraživanjima u praktičnom pčelarstvu. Više od 120 godina neprekidnog izlaženja, „Srpski pčelar“ je pouzdan savetnik pčelarima u praktičnom pčelarenju, ali istovremeno i hroničar događaja u ovoj oblasti.

 

Sadržaj majskog broja pogledajte OVDE

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien