SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ZAVRŠEN ČASOPIS „SRPSKI PČELAR“ ZA SEPTEMBAR 2020.Datum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 1.377

Danas je završen časopis „Srpski pčelar“ za septembar 2020. godine.

Časopis će se štampati u utorak, sredu i četvrtak, 18, 19. i 20. avgusta, a pakuje se i šalje u petak, 21. avgusta i već od subote 22. avgusta, stizaće na adrese pčelara širom Srbije i inostranstva.

U slučaju kašnjenja, interesujte se kod svog poštara, obaveznim podnošenjem pisane žalbe, jer pošta samo tada sprovodi akciju potrage za časopisom, nakon čega uzurpator obično ustukne. Ovu napomenu ponavljamo uz najavu svakog broja, zbog čestih žalbi pojedinaca da nisu dobili pojedine brojeve časopisa. Kao što smo objasnili u informaciji (http://spos.info/informacija-o-slanju-januarskog-broja-casopisa-srpski-pcelar) tehnički je nemoguće da neki časopis ne bude poslat.

Sve o članarini za Srbiju OVDE, a za inostranstvo na kraju teksta na istom linku. 

 

Obrazac za učlanjivanje preuzmite OVDE na ćirilici, i OVDE na latinici. 

U fokusu ovog broja je analiza i ocena ovogodišnje sezone odgajanja matica i rojeva, a paralelno sa tim i proizvodnja matičnog mleča. Nekoliko uglednih odgajivača matica  izneli su svoja iskustva i ocene koliko je ovogodišnja sezona bila uspešna i uticaj najvažnijih faktora na kvalitet odgajanja i sparivanja matica.

Ovaj broj časopisa obiluje novostima i zanimljivostima iz pčelarske nauke, što ga čini zanimljivim za širok krug čitalaca.

Časopis „Srpski pčelar“ jedini je pčelarski časopis na prostorima bivše SFRJ koji tokom jula i avgusta izlazi sa posebnim brojem u oba meseca, dok ostali časopisi izdaju dvobroj. Istovremeno, „Srpski pčelar“ je časopis sa najvećim brojem strana stručnih tekstova, prvenstveno iz tehnike pčelarenja. 

Čitajte „Srpski pčelar“ jer je to vaš pouzdan savetnik u pčelarenju i pravi putokaz na budućnost pčelarstva. 

Sadržaj časopisa za septembar pogledajte OVDE

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien