SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

ZAVRŠENA APLIKACIJA SAJTA SPOS-a ZA PAMETNE TELEFONE NA SVE TRI PLATFORMEDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.932

 

 

Shodno odluci IO SPOS-a da se omogući da se SPOS-ov sajt nađe na svakom pametnom mobilnom telefonu u vidu aplikacije, na sve tri platforme, Android, iOS i za Windows telefone, SPOS je naručio izradu mobilne aplikacije koja je završena i od danas je možete instalirati na svom mobilnom telefonu.

Tako ćete moći na najbrži mogući način da dobijate trenutne informacije o svakoj važnoj objavljenoj vesti putem PUSH notifikacija, kao i da lakše koristite SPOS-ov sajt.

SPOS će u narednom periodu pojačati i objavljivanje tekstova iz apiterapije na sajtu, tako da će aplikaciju učiniti zanimljivom i potrošačima pčelinjih proizvoda. 

Aplikacija se instalira tako što ćete na svom mobilnom telefonu otići u STORE, u pretrazi ukucati reč SPOS, i instalirati aplikaciju. I u aplikaciji je pristup zaštićenim delovima sajta dozvoljen samo pčelarima SPOS-a nakon logovanja šifrom i kontrolnim kodom sa ID članske kartice SPOS-a. Napominjemo da je aplikacija trenutno dostupna za Android i Windos telefone, a za iPhone će biti postavljena na APP STORE kroz oko 24 časa. 

Aplikacija će značajno unaprediti obaveštavanje članova i drugih pčelara Srbije i regiona o svim aktivnostima SPOS-a. 

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien