SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

OGROMAN KORAK NAPREDDatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.220

Danas je postignut dogovor sa dnevnim listom GLAS JAVNOSTI (www.glas-javnosti.co.yu) o uvođenju STALNE rubrike iz pčelarstva NA CELE DVE STRANE svakog četvrtka.

Sada je na SPOS-u da na Izvršnom odboru odredi ljude koji bi pripremali odgovarajuće tekstove za tako veliki dobijeni prostor, jer je to ogroman posao, baš kao što je i ogroman korak napred na popularizaciji pčelarstva i pčelinjih proizvoda.

Obaveza SPOS-a biće samo obezbeđenje odgovarajućih tekstova, fotografija i objavljivanje vesti u časopisu Pčelar da je u Glasu javnosti pokrenuta stalna rubrika za pčelarstvo na cele dve strane svakog četvrtka.

Glas javnosti inače ima oko pet puta veći tiraž od časopisa Pčelar. Ova rubrika biće najbolji način da se podigne narušeni renome pčelarstva u javnosti.

Ako do sada niste kupovali ovaj dnevni list, krajnje je vreme da to počnete da činite. Pravovremeno ćemo vas obavestiti o početku objavljivanja ove rubrike. Nadamo se da će sve krenuti za najviše tri nedelje od danas, možda i ranije.

Sada je na pčelarima da stimulišu svoje poznanike i prijatelje da kupuju ovaj dnevni list. Hvalite ga – jer vredi! Jer, kako i slogan ovog lista kaže, to je list koji ne ulepšava stvarnost!

Ne mogu, a da se ne otmem utisku da je ovo najveći uspeh SPOS-a u proteklih nekoliko godina. Zato moram da se u ime svih vas zahvalim ljudima koji su iskazali dobru volju i pokazali sposobnost da nam pomognu da se izborimo za ovakvu pravu prezentaciju pčelarstva u javnosti, a to su gospođa Ljiljana Staletović i gospoda Stevan Banković i Goran Pešić. Najsrdačnije im se zahvaljujem u vaše ime!

Zahvaljujem se i dnevnom listu Glas javnosti u ime pčelara, ali i građana Srbije, koji će dobiti priliku da bolje upoznaju verovatno poslednje tragove izvorne prirode na ovoj planeti – pčelinje proizvode.

Predsednik SPOS-a
Dr med. Rodoljub Živadinović

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE