SPOS logo
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18
  • 18

SPOS
Savez pčelarskih organizacija Srbije

SPOS Ul. Dr Agostina Neta 30 A, 11070 Novi Beograd [email protected] 011/61-28-071 060/444-0-121 060/444-0-124 060/444-0-287

PROMOCIJA PČELARSTVA KROZ JOŠ TRI ČASOPISADatum objavljivanja vesti:
Broj pregleda: 2.386

Odbor za marketing i odnose sa javnošću SPOS-a dogovorio je ovih dana saradnju sa tri mesečna časopisa.

Naime, predsednik Odbora za marketing i odnose sa javnošću ing. Vlastimir Spasić je ovih dana vodio pregovore sa časopisima Bilje i zdravlje, Moć prirode i Alternativna medicina. Svi ovi časopisi izlaze jednom mesečno, promovišu kulturu zdravog života i edukuju čitaoce kako se zdravo hraniti i zdravo ponašati.

Sa časopisom Bilje i zdravlje dogovoreno je da SPOS u svakom broju obajvljuje po jedan tekst o nutritivnim i lekovitim vrednostima pčelinjih proizvoda.

Sa časopisom Moć prirode dogovorena je međusobna razmena oglasnog prostora po reciprocitetu.

Sa časopisom Alternativna medicina se još uvek vode pregovori, mada je saradnja dogovorena. Postoji više opcija, jedna je da čak u svakom broju dobijemo cele dve strane, a zauzvrat da ustupimo oglasni prostor u Pčelaru, a druga da, kao i za časopis Bilje i zdravlje, SPOS obezbeđuje po jedan tekst za svaki broj.

Na poslednoj sednici od 10. avgusta, IO SPOS-a je prihvatio ovakav vid saradnje i odredio stručni tim koji će se brinuti o obezbeđenju adekvatnih tekstova, u sastavu: ing. Vlastimir Spasić (vođa tima), dr med. Verica Milojković (specijalista opšte medicine i predsednik Srpskog apiterapeutskog društva i apiterapeut), i Živka Vlajković (nutricionista).

Nadamo se da će i ovakav vid saradnje sa medijima dodatno doprineti popularizaciji pčelarstva i pčelinjih proizvoda među građanima Srbije. Do nedavno smo se radovali kad se objavi jedan tekst o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima u nekom javnom glasilu, a sada ćemo imati takve tekstove na najmanje 10 stranica mesečno (8 u dnevnoj novini Glas javnosti, 1 u Bilje i zdravlje, bar 1 u Alternativnoj medicini i oglas u Moć prirode na najmanje 1/4 strane). To već postaje ozbiljan posao, i IO će morati da ga organizuje na visokom nivou, kako bi tekstovi ispunjavali svoju glavnu svrhu – promociju potrošnje pčelinjih proizvoda u ishrani i poboljšanju zdravstvenog stanja stanovništva.

Obavestićemo vas pravovremeno od kog broja će krenuti ova saradnja.

Nadajmo se najboljem.

Dr med. Rodoljub Živadinović, predsednik SPOS-a

 

MORATE BITI ULOGOVANI DA BISTE VIDELI KOMENTARE

Izrada sajta Tirien